Sveitsin suuri ruokataiteen tutkinto
Culinary Arts Academy Switzerland
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Port-Valais, Sveitsi
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CHF 44 100 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Hallitse kulinaaristen taiteiden perusteet ja kehitä makua ja aistejasi tutkimalla erilaisia tekniikoita, ainesosia ja maailman ruokia. Tätä ohjelmaa tarjotaan myös Pathway taiteen kandidaatin tutkintoon.
Ohjelman kohokohdat
Kehitä rakkauttasi kulinaariseen taiteeseen ja opi perustekniikoita.
- Hallitse kulinaaristen taiteiden perusteet ja kehitä makua ja aistejasi tutkimalla erilaisia tekniikoita, ainesosia ja maailman ruokia.
- Harjoittele kokeneiden kokkiohjaajien kanssa, jotka opastavat uusien taitosi soveltamisessa käytännössä.
- Maailmanluokan kulinaarinen ohjelma, joka antaa sinulle tekniset taidot, joita tarvitset huippukokiksi.
- Kokeneet kokkiohjaajat.
- Valmistui:
- Sveitsin suuri ruokataiteen tutkinto
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Rakenne
Kolme 11 viikon jaksoa, kaksi harjoittelua
1. vuosi: Le Bouveret
Termi 1: 11 viikkoa
- Klassisen ruoanlaiton perusteet
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Johdatus alan kokemukseen
- ranska tai saksa
Termi 2: 11 viikkoa
- Euroopan keittiöt
- Maku kautta aikojen: eurooppalaisen gastronomian kulttuurit ja historia
- Johdatus leivonta- ja konditoriataiteeseen
- Ravitsemus, terveys ja erityisruokavaliot
- Liiketoiminnan viestintä
- ranska tai saksa
Valinnainen harjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta) Sveitsin Grand Diploma -tutkintoa varten
Termi 3: 11 viikkoa
- Maailman keittiöt
- Garde Mangerin maailma
- Maku kautta aikojen: eurooppalaisen gastronomian kulttuurit ja historia
- Keittiön johtaminen ja johtaminen
- ranska tai saksa
Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta)