Sveitsin suuri konditoria- ja suklaataidetutkinto
Culinary Arts Academy Switzerland
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Port-Valais, Sveitsi
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CHF 44 100 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Hallitse kulinaaristen taiteiden perusteet ja kehitä makua ja aistejasi tutkimalla erilaisia tekniikoita, ainesosia ja maailman ruokia.
Ohjelman kohokohdat
Kehitä innovatiivisia esityksiä
- Hallitse kulinaaristen taiteiden perusteet, kehitä makuaistia ja aistejasi tutkimalla erilaisia tekniikoita, ainesosia ja maailman ruokia.
- Aloita alan harjoittelu missä tahansa maailman parhaista leipomoinstituuteista.
- Maailmanluokan kulinaarinen ohjelma, joka antaa sinulle tekniset taidot, joita tarvitset huippukokiksi.
- Kokeneet kokkiohjaajat.
- Valmistui:
- Sveitsin suuri konditoria- ja suklaataidetutkinto
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Rakenne
Tutustu leivonnan ja leivonnaisten taiteeseen ja tieteeseen luomalla erilaisia taikinoita, leipää, keksejä, evästeitä, torttuja, piirakoita, kakkuja ja suolaisia esineitä.
1. vuosi: Le Bouveret
Termi 1: 11 viikkoa
- Klassisen leivonnan ja leivonnaisen perusteet
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Johdatus alan kokemukseen
- ranska tai saksa
Termi 2: 11 viikkoa
- Suklaataide
- Modernit jälkiruoat
- Maku läpi aikojen: leivonnan ja leivonnaisten taiteen historia ja kulttuuri
- Ravitsemus, terveys ja erityisruokavaliot
- Yritysviestintä
- ranska tai saksa
Valinnainen harjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta) Sveitsin Grand Diploma -tutkintoa varten
Termi 3: 11 viikkoa
- Konseptista mestariteokseksi – teoria
- Konseptista mestariteokseksi – käytännöllinen
- Leivonta ja leivonnaiset: trendit, konseptit ja innovaatiot
- Keittiön johtaminen ja johtaminen
- ranska tai saksa
Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta)