Keystone logo
Capital School Of Business Management Kurssit laitteistojärjestelmille ja arkkitehtuurille
Capital School Of Business Management

Kurssit laitteistojärjestelmille ja arkkitehtuurille

London, Yhdistynyt kuningaskunta

Request duration

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Laitteistojärjestelmät ja arkkitehtuuri ovat keskeinen osa organisaation IT-infrastruktuuria. IT-ammattilaiset, jotka pystyvät hallitsemaan yrityksen tietoresursseja ja ymmärtämään tämän mahdollistavat tekniikat ja järjestelmät, ovat avain nykyaikaisen yrityksen menestykseen.

Tämä tutkinto valmistaa sinut ammattiuraan tietojärjestelmissä ja niiden tarjoamissa yrityspalveluissa. Siinä otetaan laaja näkemys siitä, miten organisaatiot käyttävät tietoja kilpailuedun ylläpitämiseen käyttämällä kaupungin tietotekniikan ja tietohallinnon osaamista.

Tämä ohjelma on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat murtautua jatkuvasti läsnä olevaan IT-alaan reaalimaailman taidoilla. Suurin valitus, joka toistaa koko IT-alan, on käytännön taitojen puute, joka ilmenee tutkinnon suorittaneista. Tämä ohjelma on täydellinen avioliitto teoriaa ja käytännön taitoja tarvitaan menestyä IT-alalla.

Kuten kaikki CSBM kurssit, tämäkin kurssi on suunniteltu ottaen huomioon tulos, nimittäin työ. IT-teollisuus kukoistaa edelleen, ja yritysten kasvaessa kasvaa myös niiden IT-arkkitehtuuri ja infrastruktuuri. Tämän alan käytännön kursseilla pysyminen on välttämätöntä. Siksi teollisuus on kirjoittanut tämän kurssin teollisuudelle.

Pääsyvaatimukset: Vähimmäisikä, 18 vuotta; Täysi keskiasteen koulutus. NQF 3; Vähintään 2 A-tasoa (vähintään D-luokka) tai vastaava (ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja) Ison-Britannian hakijoille; Englannin kielen taito: PTE 51 (vähintään: kuuntelu 51, lukeminen 51, puhuminen 51, kirjoittaminen 51) tai vastaava, IELTS 5,5 (vähintään: kuuntelu 5.5, lukeminen 5.5, puhuminen 5.5, kirjoittaminen 5.5) tai vastaava, TOEFL 87 (vähintään: lukeminen 22) , Kirjoittaminen 21, kuuntelu 21, puhuminen 23) tai vastaava; Aikuiset opiskelijat (yli 21) hyväksytään ammattilaisviitteiden perusteella.

Kurssin rakenne:

Pathways : johto ja liiketoiminta.

Työkokemuselementti ((valinnainen 3 kuukautta kokopäiväisesti tai 6 kuukautta osa-aikaisesti).

Vaihtoehto merentakaisten työkokemuksesta.

Anna valitsemasi kandidaatin tutkinto suoritettuasi kaikki 4 ehtoa.

Opiskelijat, jotka käyttävät kaikkia tämän kurssin valinnaisia lisäominaisuuksia, mukaan lukien työkokemus ja tutkintovuosi, tulevat ulos kurssista kaksoistutkinnoilla; akateeminen tutkinto ja ammatillinen pätevyys, kuuden kuukauden työkokemus ja oltava valmiita ennen yliopiston vastaavia.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • International Foundation Year in Architecture, Arts and Design
  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Drowning Cities
  • 's Hertogenbosch, Alankomaat
  • Breda, Alankomaat
 • Opiskelu ulkomailla Trooppinen arkkitehtuuri, sisustus & vihreä suunnittelu
  • Bali, Indonesia