Keystone logo
Cornerstone Bible College for Mission Training

Cornerstone Bible College for Mission Training

Cornerstone Bible College for Mission Training

Johdanto

Kulttuurienvälisen tutkimuksen peruskivi on ...

... opetuskoulutuksen opetuskoulu, joka tarjoaa opiskelijoille käytännönläheistä ja akateemista koulutusta lähetystyössä. Useimmilla Cornerstone-työntekijöillä on perusteellinen kokemus kokemuksesta.

Cornerstone Bible College kouluttaa ihmisiä kommunikoimaan evankeliumin ristikkäin kulttuurisesti. Yleisten raamatullisten ja teologisten tutkimusten lisäksi painotamme missiologisia aiheita, kulttuurien välistä kommunikaatiota ja valmistautumista elämään ja työskentelemiseen toisessa kulttuurissa. Asuminen kollegion kansainvälisessä ja kulttuurienvälisessä yhteisössä on osa koulutusta.

Cornerstone on nimeltään evankelinen Raamatun kollegio. Me pysymme lujana evankelisten peruskäsitysten pohjalta. Olemme avoimia keskustelulle ja erimielisyydelle toissijaisista asioista, mutta haluamme välttää kiistoja ja ääripäitä.

Koulu on perustettu ja sen omistaa WEC-International (verkkosivusto), mutta harjoittelemme ehdokkaita monille lähetysorganisaatioille, avustusjärjestöille ja kirkon lähetystöille.


Meidän maalimme

Cornerstone-tavoite on ilmaistu tehtävissämme:


"Käytännöllinen raamatunkohtainen lähetystyöharjoittelu eri kulttuureissa"


Meidän työkalumme ovat raamatullisten, teologisten, missiologisten tutkimusten ja käytännön ministeriöiden osallistuminen kansainväliseen yhteisöön.

Tavoitteenamme on kehittää opiskelijoita henkisesti, henkisesti ja moraalisesti sekä tarjota heille tietoa ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä Jeesuksen Kristuksen kirkon laajentamiseksi ja kehittämiseksi.


Uskomme

 1. Yksi Jumala, kaiken luoja ja ylläpitäjä, joka olemassa ikuisesti kolmessa hengessä: Isä, Poika ja Pyhä Henki.
 2. Herran Jeesuksen Kristuksen jumaluus ja ihmiskunta, hänen neitsyt syntymä ja synnittömän elämän, hänen ihmeitensä, ristin rikkoon sovitettu kuolema meille, hänen ruumiillisen ylösnousemuksensa, hänen ylösnousemuksensa Isän oikealle puolelle, hänen työnsä välittäjänä ja hänen paluunsa valtaa ja kunniaa.
 3. Pyhän Hengen ministeriö muuttaa elämää ja valtuuttaa elämää ja palvelua.
 4. Pyhät kirjoitukset, sekä vanhat että uudet testamentit, kuten alun perin Jumalan antanut, jumalallisesti innoittamia, erehtymättömiä, täysin luotettavia ja lopullinen valta kaikissa uskon ja käytöksen asioissa.
 5. Syntymyksen jälkeen koko ihmiskunnan syntisyys ja syyllisyys, niin että jokainen ihminen tulee Jumalan tuomion alle.
 6. Lunastus Herramme Jeesuksen Kristuksen veren kautta ja Pyhän Hengen uudistaminen pelastuksen kannalta oleelliseksi.
 7. Syntisten perustelut vain Jumalan armosta uskon kautta Kristukseen.
 8. Kuolleiden ylösnousemus: ne, jotka Kristuksessa ovat ylösnousseet eloon ikuisesti Jumalan kanssa, ja ne, jotka ovat Kristuksen ulkopuolella, ovat herättäneet lopullisen tuomion.
 9. Yhtenäisyys Kristuksessa kaikkien uskovien, jotka muodostavat kirkon, hänen ruumiinsa, joka on hänen todistaja koko maailmassa.


Paikka sinulle ja perheellesi!

Nykyään parit, joilla on lapsia, muodostavat suuren osan lähetyssaarnaajista. Cornerstone Bible College for Mission Training pyrkii luomaan perheystävällinen ympäristö kollegiona. Teemme kaikkemme, jotta voisimme tarjota palveluita ja neuvoja auttaaksemme lapsen oppilaita yhdistämään perheen tutkimusta ja hoitoa.


Cornerstone History

Vuonna 1947 WEC International perusti lähetystyön koulutuskolmen Glasgow'ssa. Suuri tarve tuntui Raamatun korkeakoulukoulutuksesta, joka oli erityisesti suunniteltu lähetystyöntekijöiden valmistelemiseksi. Joitakin vuosia myöhemmin avattiin toinen MTC Tasmaniaan, Australiaan. 1970-luvun loppupuolella Glasgow MTC joutui sulkeutumaan rajoitetun majoituksensa takia. WEC: n johto päätti, että Euroopan mantereella olisi etsittävä uutta sijaintia. Useiden rukouksen ja etsimisen jälkeen entinen luostari Beugenissa Alankomaiden kaakkoisosassa löydettiin ja ostettiin vuonna 1988. Luostari oli asunut kahdelle katoliselle sisarukselle, jotka olivat palvelleet paikallisyhteisöä monta vuotta. Kun Julie Postelin sisaret kuulivat WEC: n korostetusta rukouksesta ja lähetystyöstä, he olivat iloisia myymästä omaisuutta.


Australian MTC: n kaksi paria aloitti uuden "Euro MTC: n" ja paljon kovaa työtä tehtiin ennen kuin ensimmäiset opiskelijat saapuivat syksyyn 1989. Se oli todellinen uskoyritys ja paljon apua ja rahoitusta tuli monista odottamattomista lähteistä.


Vuonna 1997 koulun nimi muutettiin Cornerstone - Interkulttuurisen tutkimuksen keskus. Vuonna 1998 paikallisen peruskoulun vieressä oleva rakennus vapautui ja ostettiin, lisäten tilaa luokkahuoneille ja lastenhoitopalveluille.

Sijainnit

 • Beugen

  Hagelkruisstraat 19, 5835, Beugen

Kysymyksiä