
Sertifikaatti in
Yhteinen ruokahygienia Copenhagen Hospitality College

Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että osallistujat voivat soveltaa itsehillinnän yleisiä periaatteita elintarvikkeiden tuotannossa, varastoinnissa ja myynnissä, mukaan lukien asiaankuuluvat toimialakoodit.
Osallistujat voivat soveltaa riskianalyysin periaatteita, tuoda esiin kriittisiä kohtia ja luoda järjestelmällisiä seurantamenettelyjä samalla tavalla kuin he voivat suorittaa itseseurantaa nykyisessä tuotannossa.
Osallistujat tietävät mikro-organismien esiintymisestä, kasvusta ja leviämisestä elintarvikkeissa ja voivat käyttää tätä tietoa estääkseen mikro-organismien kehityksen käytännön työssä ruoan tuottamiseksi, varastoimiseksi ja myymiseksi.