Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

Johdanto

Keitä olemme

Convertas on luotettava neuvonantaja, joka auttaa organisaatioita kehittämään toimintansa tavoitteidensa mukaiseksi parhaiden käytäntöjen omaksumiseksi.

Convertas autetaan yrityksiä parantamaan toimintaansa ja kasvaa, löytämään uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Tarjoamme joukon erikoistuneita palveluita kaikilla liiketoiminta-alueilla, toimimalla käsi kädessä asiakkaidemme kanssa auttamalla heitä kehittämään organisaatiotaan.

Convertas asiantuntemus perustuu vuosien kokemukseen erilaisten toimialojen asiakkaiden kanssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Päätavoitteemme on auttaa yritystäsi parantamaan suorituskykyä ja kasvaa, tunnistamalla ja ratkaisemalla ongelmia, löytämään uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Olipa kyseessä suuri yritys, pk-yritys tai voittoa tavoittelematon organisaatio, voimme auttaa kehittämään toimintaasi ja vähentämään niiden kustannuksia.

Convertas palveluiden laaja valikoima tekee tarjouksistamme houkuttelevaksi monilla haasteilla ja kehitysmahdollisuuksilla. Tarjouksemme ulottuu kaikkiin liiketoiminta-alueisiin, toimimalla käsi kädessä asiakkaidemme kanssa auttamalla heitä kehittämään järjestöjä.

Mitä me teemme

Konsultointipalvelujemme valikoima keskittyy markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, laadun, rahoituksen, hankinta- ja toimitusketjun strategiseen johtamiseen ja ongelmanratkaisuun. Konsulttimme ovat valmiita auttamaan asiakkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan hankkeita, neuvomalla ja aivoriihi heidän kanssaan tuottamaan käytännön tuloksia ja vahvistamaan strategista ajattelua.

Convertas ihmisiä kaikilla liiketoiminta-alueilla, kuten johtaminen, henkilöstöhallinto, markkinointi, rahoitus, hankinnat ja logistiikka, kohderyhmäorganisaatiot, johtajat ja työntekijät.

Tehtävämme

Convertas on luotettava neuvonantaja, joka auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa tavoitteidensa mukaiseksi ja parhaiden käytäntöjen omaksumiseksi.

Autamme yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja kasvamaan, suunnittelemalla, ratkaisemalla ongelmat ja etsimällä uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Tarjoamme joukon erikoistuneita palveluita kaikilla liiketoiminta-alueilla, toimimalla käsi kädessä asiakkaidemme kanssa auttamalla heitä kehittämään organisaatiotaan.

Näkemyksemme

Convertas vision on oltava luotettava neuvonantaja kaikilla liiketoiminta-alueilla ympäri maailmaa, johtava neuvonantaja, joka luottaa korkeisiin osaamisalueisiinsa eri aloilla.

Meidän arvomme

 • Huippuosa: Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista palvelua asiakkaillemme, jotka ylittävät odotuksensa

 • Rehellisyys: Lupauksemme on se, mitä toimitetaan. Hyvät moraaliperiaatteet ovat meille elämäntapa. Toimitamme tulossuuntautuneita palveluja.

 • Luovuus: Luomme asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia palvelujemme, ongelmanratkaisun ja strategisen suunnittelun avulla.

 • Johtajuus: Johtajuus perustuu näkemykseen, joka innostaa ja motivoi muita.

Koulutus ja kehitys

Organisoimme koulutusta kaikilla liiketoiminta-alueilla, kuten strateginen johtaminen, henkilöstöhallinta, markkinointi

Koulutusmenetelmämme

Koska ihmiset eivät muista paljon siitä, mitä he lukevat tai kuulevat, menetelmämme perustuu enemmän audiovisuaalisen vaikutuksen käyttöön, joka on tehokkaampaa kuin luentomalli. Esitykset, videot ja simulaatiomenetelmät ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi ihmisten muistamiselle.

Lisäksi opettaminen ja opetus ovat parhaita oppimisen ja muistamisen ajoneuvoja. Tämä merkitsee sitä, että harjoittelija osallistuu opetusprosessiin vuorovaikutteisesti tekemällä laskentataulukoita ja kiirehtimällä selittämään ja esittämään, mitä hankitaan.

Koulutustilaisuudet pidetään joko julkisina kursseina 3-5 peräkkäisenä päivänä hotellien tapahtumapaikoissa konferenssin järjestelyissä tai asiakkaan tiloissa sisäisinä kursseina.

Käsittelemme myös yksilöllisiä koulutusohjelmia yksilöille, jotka pyytävät kursseja räätälöimään heidän työnsä laajuuteen tai heidän tarpeisiinsa. Nämä ovat yhden ja yhden valmennustyyliharjoituksen käytettävissä useimmille

Sijainnit

 • Dubai

  212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

 • Abu Dhabi

  Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  • London

   London, Yhdistynyt kuningaskunta

   • Istanbul

    Istanbul, Turkki

    • Kuala Lumpur

     Kuala Lumpur, Malesia

     Kysymyksiä