Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Johdanto

esittely

Continuing and Professional Education at The New School on tulevaisuuteen suuntautunut lähestymistapa oppimiseen, ja se tarjoaa kursseja ja luentoja alansa huippuosaajilta. Tarjoamme laajan valikoiman aineita opiskelijoille luovaa matkaansa aloittaville opiskelijoille maailman vaikutusvaltaisimpien organisaatioiden johtajiin. Täällä voit menestyä riippumatta siitä, oletko ammattimaisesti kääntymässä, aloitat yliopistokokemuksesi tai haluat lisätä uusia taitoja ammatilliseen työkalupakkiisi.

Sertifikaattiohjelmat

Ponnahduslauta ammatilliseen etenemiseen, Parsons-todistus on akkreditoidun yliopiston todistus, joka on joustava ja edullinen vaihtoehto koulutusohjelmalle. Opiskelijat hyötyvät pienistä luokkakooista ja suorasta vuorovaikutuksesta tiedekunnan ja ikätovereiden kanssa omatoimisessa verkkomuodossa, joka keskittyy projektipohjaiseen oppimiseen. Kurssin pituus vaihtelee kahdesta kahdeksaan, ja todistukset valmistuvat alle kahdessa vuodessa, jotkut yhdessä lukukaudessa. Hakemusta ei vaadita. Opiskelijat voivat olla uusia taiteen ja suunnittelun parissa tai ilmoittautua laajentaakseen taitojaan ja vahvistaakseen portfoliotaan; monet ovat yhdistäneet kokemuksensa täysin uusiin ammatteihin ja yrittäjyysmahdollisuuksiin.

Johtotason koulutus

Johdon koulutustarjontamme on peräisin Parsons School of Designista ja sen alan johtavasta asiantuntemuksesta opetussuunnitelmien innovoinnissa, yhteistyömenetelmissä sekä teknologian ja kokeilun uraauurtavassa käytössä tarjotakseen huippuluokan tieteidenvälisiä kokemuksia. Kun muut johtoohjelmat keskittyvät "sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin", Parsons Executive Education johtaa "Return on Design" -ohjelmaa, joka hyödyntää suunnittelua parantaakseen suorituskykyä, lisäämään joustavuutta, luomaan uusia dynaamisia asiakaskokemuksia ja maksimoimaan kasvun. Tutkinto-, todistus- ja avoimet ilmoittautumisohjelmamme antavat johtajille mahdollisuuden viljellä suunnittelua menetelmänä ja ajattelutavana, jota voidaan käyttää strategian katalysaattorina, muutosvoimana ja ratkaisuna monimutkaisuuteen.

Sijainnit

  • New York

    New York, Yhdysvallat

    Kysymyksiä