Jäätelöbaari
Congusto Gourmet Institute
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Milan, Italia
Kieli (kielet
Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ammattimainen käsityöläinen jäätelökurssi jäätelönvalmistajiksi
Ammattimainen jäätelökurssi kouluttaa jäätelönvalmistajan ammattilaisia ja on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat tulla osaksi laadukkaan käsityöläisjäätelön maailmaa.
tavoitteet
Jäätelönvalmistuksen opetuksen lisäksi Milanossa järjestettävän jäätelönvalmistuskurssin tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät edistämään italialaisen jäätelön kulttuuria, joka on yksi maamme gastronomista huippuosaamista. Oikean arvon antaminen käsityönä valmistetulle gelatolle, joka on valmistettu käsin erinomaisilla raaka-aineilla, tarkoittaa sen salaisuuksien, sääntöjen ja määräysten tuntemista, mutta myös tietämystä tehdä laadukkaita valintoja. Jäätelönvalmistaja on ammattilainen, joka pystyy tuottamaan jäätelöä ja työskentelee koko valmistusprosessissa elintarvike- ja hygieniastandardien mukaisesti.
Opintosuunnitelma
Jäätelökoneen kurssin opintosuunnitelma sisältää teoreettisia ja käytännön oppitunteja sekä manuaalisten prosessien että koneiden ja laitteiden käytöstä, ainesten sekoittamisesta, pastöroinnista, homogenoinnista reseptien mukaan, oikeasta kypsymisestä, pakastamisesta ja tuotteen kovettuminen. Jäätelökoneiden kurssin avulla voit soveltaa tiettyjä tekniikoita harjoittamaan ammattia käsityöläisten työpajoissa jäätelön ja jäätelöbaarien valmistamiseksi.
Anti Covid -protokollan mukaisesti olemme toimittaneet vain teoreettiset oppitunnit FAD (etäopetus) -tilassa tiukasti ELÄVÄN virtuaaliluokassa, joka on omistettu ja varattu ryhmällesi.