Leipomo- ja konditoriataiteen johtamisen tutkinto
Centennial College
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Online Canada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 2 721 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Ohjelman tiedot
- Ohjelmakoodi: 1813
- Koulu: Hospitality-, matkailu- ja kulinaaristen taiteiden koulu
- Valtakirja: Ontario Collegen tutkintotodistus
- Ohjelmatyyppi: Toisen asteen jälkeinen ohjelma
- Ohjelman kesto: 2 vuotta / 4 lukukautta
- Sijainti: Progress Campus
Centennial CollegeLeipomo- ja leivonnaisten taiteen hallintaohjelma rakentaa leipomisen ja leivonnaisten taiteen perustaitoja valmistaakseen sinut johtotehtäviin leipomoalalla. Olipa kyse ruokalistan suunnittelusta, hankinnasta, suunnittelusta tai toteutuksesta, leivonnaisten hallinta on olennainen taito muuttaa intohimosi liiketoiminnan menestykseksi.
Leivonta- ja leivonnaisten johtamiskursseilla työskentelet leivonta- ja leivonnaisten laboratorioissa, mukaan lukien yrityksen Centennial College ainutlaatuinen kaupallinen leipomo sekä kampuksen kahvila, ravintola ja tapahtumakeskus. Näissä reaalimaailman ympäristöissä hioat taitojasi ennen kuin aloitat 14 viikon työhön integroidun oppimismahdollisuuden jonkin Collegen teollisuuskumppanin kanssa.
Valmistut alan tärkeillä sertifikaateilla, kuten Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR, joten olet valmis työhön.
Monet tästä leipomo- ja leivonnaistaideohjelmasta valmistuneet ovat saaneet työpaikan suurissa hotelli-, loma- ja ravintola-alan brändeissä sekä suurissa kaupallisissa leipomoyrityksissä.
Huomautus: Kun olet suorittanut onnistuneesti yhden vuoden Leivonta - Pre-employment -ohjelman, voit siirtyä suoraan tämän ohjelman kolmannelle lukukaudelle ja ansaita tutkintotodistuksen yhden lisävuoden aikana.
Se on sinun vuorosi koulutus- ja tietoisuusohjelmasi
Ohjelma sisältää innovatiivisen alan koulutus- ja tietoisuussertifioinnin, It's Your Shift. Sertifiointi antaa sinulle tärkeitä tietoja ja tarjoaa nykyiset resurssit, jotka keskittyvät seksuaalisen häirinnän ehkäisyyn ja turvallisiin käytäntöihin toimia etulinjan työntekijänä tai johtajana. Se auttaa sinua, kun tulet ravintola-alalle, tulemaan johtajaksi seksuaalisen häirinnän ehkäisemisessä ja edistämään turvallisten ja kutsuvien työympäristöjen kehitystä.
Ocean Wise -ohjelma
School of Hospitality, Tourism ja Culinary Arts ja The Local Cafe and Restaurant käyttävät herkullisia ja meriystävällisiä Ocean Wise -tuotteita. Ocean Wise on luonnonsuojelu- ja koulutusohjelma, joka työskentelee kokkien, ravintoloiden ja kala- ja äyriäistoimittajien kanssa auttaakseen heitä kestävässä kala- ja äyriäishankinnassa.
Feast On® -sertifikaatti
Centennial CollegeHospitality-, Tourism- ja Culinary Arts -koulusta on tullut ensimmäinen akateeminen oppilaitos, joka on saanut Feast On® -sertifikaatin akateemisissa ohjelmissa ja koulun kokemuksellisen oppimisen ruokapalvelutoiminnassa käytettävien paikallisten ruoka- ja juomatuotteiden hankinnasta. Culinary Tourism Alliance perusti Feast Onin sertifiointiohjelmaksi, joka tunnustaa yritykset, jotka ovat sitoutuneet hankkimaan Ontariossa kasvatettua ja tuotettua ruokaa ja juomaa.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Lukukausi 1
- BAKE-105 Leivonnaisten ja leivonnaisten taideteoria I
- BAKE-111 Leipomotaitotaidot I
- BAKE-122 Kaupalliset leipomotoiminnot I
- COMM-160/161 College Communication 1
- COOK-101 ravitsemuksen periaatteet
- GNED yleinen koulutus valinnainen
- HOSP-101 Johdatus tietokoneisiin (online)
- HOSP-102 Hospitalityn terveys- ja turvallisuussertifikaatit
- HOSP-115 vieraanvaraisuuden matematiikka
Lukukausi 2
- BAKE-205 Leivonnaisten ja leivonnaisten taidetta II
- BAKE-211 Leipomotaiteen ja leivonnaisten taidot II
- BAKE-212 Bake Sensory Exploration
- BAKE-222 Kaupallinen leipomotoiminta II
- COMM-170/171 College Communication 2
- COOK-210 Keittiönhallinta I
- COOK-250 Ruoka ja matkailu valinnainen
- HOSP-320 -ruoka-, juoma- ja työvoimakustannusten hallinnan periaatteet
Lukukausi 3
- BAKE-305 leivonta- ja leivonnaisvalikoiden suunnittelu
- BAKE-310 käsityöleipä
- BAKE-315-suklaakonfektiot
- BAKE-320 kakku- ja fondanttiperusteet
- COOK-307 -ruokaopintojen uranvalmistelu
- COOK-315 Elintarvikeyrittäjyys
- GNED-500: n globaali kansalaisuus: sosiaalisesta analyysista sosiaaliseen toimintaan
- HOSP-215 Johdatus vieraanvaraisuuden kirjanpitoon
Lukukausi 4
- BAKE-444 Integroitu oppiminen: Leipominen ja leivonnaiset
- COOK-410 Keittiönhallinta II
- GNED yleinen koulutus valinnainen
Ohjelman tulos
Ohjelman kohokohdat
- Tämä leivonta- ja leivonnaisten taiteen hallintaohjelma tarjoaa eksklusiivisia kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia huippumoderneissa leivontalaboratorioissa sekä ravintolan, kahvilan ja tapahtumakeskuksen Centennial College Progress-kampuksella.
- Käytännön oppimiskokemukset valmistavat sinut alalle.
- Opit asiantuntevilta tiedekunnan jäseniltä, joilla on vuosien kokemus alalta.
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset kuvaavat sitä, mitkä tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet tekevänsä opinnoissaan saavuttamiensa tietojen ja taitojen kanssa. Tulokset liittyvät läheisesti työpaikan tarpeisiin. Arvioinnin (esim. Tehtävät ja testit) avulla opiskelijat varmentavat kykynsä suorittaa nämä tulokset luotettavasti ennen valmistumistaan.
- Tutki ja suunnittele erilaisia leipomo-, konditoria- ja makeisiin liittyviä tuotteita, jotka vastaavat useiden ruokapalveluympäristöjen tarpeita
- Tuottaa ja esitellä erilaisia leipomo-, konditoria- ja makeisiin liittyviä tuotteita, jotka vastaavat erilaisten ruokapalveluympäristöjen tarpeita.
- Käytä ravitsemuksen perusperiaatteita, mukaan lukien reseptimuutokset, kaikkiin leivontatuotannon osa -alueisiin tietoisena mahdollisista allergeeneista ja ruokavalion tarpeista.
- Käytä tehokkaita keittiönhallintataitoja voidaksesi käyttää resursseja vastuullisesti leivonta- ja leivonnaisympäristössä.
- Tunnista tehokkaat liiketoimintakäytännöt, mukaan lukien markkinointi ja kustannusten hallinta leivonnaisten ja leivonnaisten hallinnassa.
- Tunnista henkilöstöhallinnon käytännöt, jotka liittyvät hotelliteollisuuteen.
- Kehitä jatkuvia henkilökohtaisia strategioita ja suunnitelmia vieraanvaraisuuden johtamisen parantamiseksi leivonta- ja leivonnaisympäristössä.
Uramahdollisuudet
Urakehitys
- Leivonnaiset kokki
- Leipomo-kokki
- Ruokayrittäjyys
koulutus Pathways
Tämän leivonta- ja leivonnaisten taiteen johtamisohjelman valmistuneet voivat olla oikeutettuja käyttämään opintopisteitä jatko-opintoihin tutkintotasolla.
Huomaa, että jokaisella Pathway -kumppanilla on erityinen vähimmäisarvosanavaatimus, jotta he voivat saada siirtopisteitä, jotka kumppanioppilaitos arvioi.
Opiskelijoiden suosittelut
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.