AVAA KETJU JUMALAISTA TAITEILIJOITA
Carpigiani Gelato University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Anzola dell'Emilia, Italia
Kieli (kielet
Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Koulutuksen tavoitteet
havainnollistaa Carpigiani Gelato University ehdotusta yrittäjyyden todellisuuden muuttamisesta käsityöläisketjuksi syventämällä liiketoimintamallia, jossa otetaan huomioon useat parametrit: tuotanto- ja jakeluvirrat, laadunvalvontamenetelmä, taloustili, viestintä suunnittelun ja henkilöstöresurssien avulla .
Kenelle se on?
Työpaja on suunnattu käsityöläiselle, jolla on menestyvä liiketoiminta ja joka haluaa laajentaa sitä avaamalla lisää myyntipisteitä niille, jotka harkitsevat investointeja jäätelöalalle omistamaan myymäläketjun. Työpaja on suunnattu myös niille, jotka jo omistavat ravintola-alan yrityksiä ja arvioivat käsityöläisen jäätelön sisällyttämistä valikkoon.
vaatimukset
Suoritettuaan peruskurssin ja keskitason Gelato-kurssin tai sinulla on vastaavat tiedot. Käsiteltyjä aiheita • Käsityöläisten jäätelökauppojen ketjut • Nykyiset liiketoimintamallit • Gelaton yliopiston operatiivinen ehdotus jäätelöbaarien miniketjun perustamiseksi: - Erilaiset myyntipisteet - Seosten aistinvarainen arviointi - Sekoitusten jakautuminen myyntipisteisiin - Logistiikkatyökalut - Tuloslaskelma ja vertaileva simulointi • Viestintä myymälän suunnittelun kauttaKaiuttimetAlice Vignoli, Carpigiani Gelaton yliopiston vähittäiskaupan valmentaja Luciano Ferrari