Keystone logo

Brand University of Applied Sciences

A logo

Johdanto

Tietoja Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences on ensimmäinen maailmanlaajuinen yliopisto, joka keskittyy brändin ajatteluun. Yhdistämme tieteelliset menetelmät käytännön projekteihin ja vahvaan Euraasia-keskittymiseen. Muokkaamme tulevaisuuden innovaatioita ja ongelmanratkaisijoita paitsi välittämällä ajantasaista tietoa brändäyksestä, myös kehittämällä vahvoja persoonallisuuksia.

Brand Universityssä opit pienissä ryhmissä ja luovassa ilmapiirissä yhdessä huolellisesti valittujen kansainvälisten opiskelijoiden kanssa, jotka ovat yhtä motivoituneita ja intohimoisia kuin sinäkin. Kansainvälinen asiantuntijaverkosto seuraa sinua matkallasi ja valmistaa sinut kansainväliseen uraan.

Johtavat tuotemerkkiyritykset ja vakiintuneet toimistot haluavat uusia kykyjä ja tuoreita ideoita. He kutsuvat BU- opiskelijoita yhteistyöhön hankkeissa. Tämän avulla voit soveltaa hankkiasi taitoja, ratkaista todellisia ongelmia ja luoda arvokkaita kontakteja urasi suhteen.

Opiskelu Hampurissa, Saksan tuotemerkkien pääkaupungissa

Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki ja kuuluisa ennakkoluulottomuudestaan. Kaupungissa on suurin luovien alojen yrityskeskittymä Saksassa. Elävä perustajayhteisö, hyvin kehitetty tukijärjestelmä aloittelijoille, suuryrityksille sekä Facebookin ja Googlen sivukontit ovat kotona täällä.

Elbe-joen rannalla sijaitseva Hampuri on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista ja tärkeä kulttuurikeskus, jossa elämä on kaikkea muuta kuin tylsää. Economistin sijoitus asettaa Hampurin säännöllisesti maailman elinkelpoisimpien kaupunkien kymmeneen - tule ja katso itse.

Sijainnit

  • Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Kysymyksiä