Keystone logo
© The University of Fredericton
Bow Valley College

Bow Valley College

Bow Valley College

Johdanto

Bow Valley College on kanadalainen julkinen, hallituksen hallinnoima korkeakoulu, joka sijaitsee Calgaryssa Albertassa ja toimii kattavana yhteisöinstituutiona Albertan Post-Secondary Learning Actin mukaisesti. Haarakampukset ovat Airdrie, Banff, Cochrane, Okotoks ja Strathmore. Bow Valley College on Alberta Rural Development Networkin ja Kanadan Colleges and Institutes -järjestön jäsen.

Calgaryn ja alueen ainoa Comprehensive Community College – Bow Valley College on 14 000 koko- ja osa-aikaista opiskelijaa, ja se auttaa Open Doors – Open Mindsia etsimään kysyntää olevia työpaikkoja Calgaryssa, Albertassa ja Kanadassa. Bow Valley College valmistuneet osallistuvat digitaaliseen talouteen, uransa liike-elämässä, TV- ja elokuvatuotannossa sekä palvelevat terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen eturintamassa. Bow Valley College sijoittaa kolmeen soveltavan tutkimuksen pilariin: koulutusteknologiaan, sosiaaliseen innovaatioon ja terveyteen.

Miksi Bow Valley College ?

Nykyiset opiskelijat

Opiskelijapalvelut tarjoaa resursseja parantaakseen opiskelijakokemusta ja tukeakseen akateemista menestystä Bow Valley College . Opiskelijoiden sitoutumisesta henkilökohtaiseen ja akateemiseen tukeen sekä alkuperäiskansojen tukiohjelmiin ja palveluihin olemme valmiita auttamaan.

Kansainväliset opiskelijat

Tuemme kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan unelmansa akateemisten ja opiskelijaelämän kokemuksien kautta. Omistautuneet ja kokeneet ohjaajamme ja henkilökuntamme auttavat tarjoamaan taidot, joita tarvitset asuaksesi, opiskellaksesi ja työskennelläksesi Albertassa.

Jatkuva oppiminen

Olet valmis jatkamaan koulutuspolkuasi, ja me olemme täällä auttamassa. Meillä on vaihtoehtoja yhdestä kurssista sertifikaatteihin.

Alueelliset kampukset

Hyödynnä kaupunkiopiston edut ilman kaupunkimatkaa. Alueelliset kampukset Airdriessa, Cochranessa ja Okotoksissa tarjoavat palveluja näille yhteisöille ja niitä ympäröiville alueille.

Yksi Kanadan 50 parhaasta tutkimusopistosta

Research Infosourcen mukaan. Tutkimus- ja innovaatioosastomme tarjoaa asiantuntemusta kapasiteetin rakentamiseen ja soveltavan tutkimuksen, opetuksen huippuosaamisen, opetussuunnitelmasuunnittelun ja työvoiman kehittämisen edistämiseen.

Kampuksen ominaisuudet

Elämä Bow Valley College on enemmän kuin oppitunteja. Saat myös käyttöösi monia palveluita, jotka helpottavat elämääsi. Erinomaiset kampuspalvelut tekevät opiskelijana olemisesta paljon paremman. Löydä nopeita ja terveellisiä ruokavaihtoehtoja sekä pääsy terveys- ja hyvinvointipalveluihin. Siellä on myös moniuskoisuuskeskus ja edullinen päiväkoti opiskelijoille, joilla on lapsia.

Kirjakauppa

Löydä oppikirjoja, käytettyjä kirjoja ja perustarvikkeita ohjelmallesi. Meiltä löydät myös huppareita, mukeja ja muita lahjatavaroita.

Kampuksen turvallisuus

Bow Valley College on sitoutunut tarjoamaan turvallisen kampusympäristön opiskelijoilleen, tiedekunnalle, henkilökunnalle ja vierailijoilleen.

Turvallinen kävely

Safe Walk -ohjelmamme tarjoaa Campus Security -escortteja, jotka ohjaavat sinut kahden korttelin säteellä kampuksesta.

Kaapit

Tarvitsetko kaapin kirjojen säilyttämiseen lukukauden aikana? Voit nyt vuokrata ne verkossa.

Lastenhoitokeskus

Bow Valley College vuokralainen Laugh 'N' Learn -päivähoito on lopettanut toimintansa Collegen keskustan Calgaryn kampuksella tammikuusta 2021 alkaen.

Kuvittele terveyskeskus

Käy lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla, hanki rokotukset Bow Valley College ohjelmiin ja täytä reseptejä, aivan kampuksella.

Ruokapalvelut

Löydä runsaasti tuoreita, terveellisiä vaihtoehtoja aamiaiseksi ja lounaaksi. Tai nappaa kahvia ja välipalaa kampuksella Tim Hortonsissa.

Tulostuspalvelut

Suorita tulostus ja kopiointi suoraan kampuksella kohtuulliseen hintaan.

    Sijainnit

    • Calgary

      6 Avenue Southeast,345, T2G 4V1, Calgary

    Kysymyksiä