Keystone logo
Black River Technical College AAS asesepissä
Black River Technical College

AAS asesepissä

Pocahontas, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tämä tutkinto ei tarjoa vain opiskelijoille taistelutaitoa, mutta opiskelijoilla on osakkuusyrittäjän tutkinto, joka voidaan siirtää tietyille 4-vuotisille korkeakouluille ja yliopistoille tulevaa koulutusta varten. Se sisältää myös viestinnän, matematiikan ja liiketoiminnan kursseja, jotka valmistavat opiskelijoita paremmin olemaan yritysten omistajia ja johtajia.

Vaikka monia online- ja kirjeenvaihto-ohjelmia on saatavana, BRTC uskoo valmistavan opiskelijoita paitsi nyt, myös tulevaisuuteen. Tätä varten aseiden valmistus BRTC: ssä on akateeminen ohjelma ja varmistaa akateemisen tarkkuuden ja eheyden. Tehdäkseen niin, BRTC: n mielestä seuraavat asiat eivät ainoastaan valmista taitavasti oppilaita, vaan auttavat pitämään opiskelijoita turvassa:

  • Opiskelijoita valvovat koko ohjelman ajan ohjelman aiheet ja opetussuunnitelman asiantuntijat ampuma-aseiden asianmukaisessa työstössä, korjauksessa ja käsittelyssä;
  • Opiskelijoille annetaan vahvoja turvallisuustaitoja suojellakseen heitä työpaikalla, asiakkaita ja muita heidän kanssaan tekemisissä olevia henkilöitä;
  • Opiskelijoiden tietoja ja taitoja arvioidaan huolellisesti, mikä mahdollistaa lisäopetuksen heikoilla alueilla; ja
  • Lopuksi opiskelijoiden huomio turvallisuuteen, tarkkuuteen ja tarkkuuteen vähentää heidän tulevaa vastuutaan ja antaa heille mahdollisuuden tuottaa turvallista ja tehokasta työtä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja