Keystone logo
© BIMM University
Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Johdanto

Miksi BCUIC ja Birmingham City University?

turvallisuus

Jokaisella kampuksen rakennuksella on oma turvallisuuspöytä, ja sisäänpääsy rakennuksiin on sallittua vain tunnusmerkkien haltijoille - nimittäin yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Opiskelijapalvelut

BCUIC: llä on oma opiskelijapalvelutiimi, joka varmistaa jokaisen opiskelijan hyvinvoinnin. Joukkue isännöi suuntautumista ja ilmoittautumista jokaisen lukukauden alussa, ja tarjoaa tarvittaessa vammaistukea ja oppimistukea. Joka lukukausi tiimi järjestää myös erilaisia sosiaalisia aktiviteetteja, joiden avulla opiskelijat voivat asettua asumaan ja ystävystyä.

Pojallasi tai tyttäressäsi on myös hyöty pääsystä yliopiston Ask Desk -palveluun, joka tarjoaa tukea ja neuvoja opiskelijoille talousasioita, terveyttä ja hyvinvointia sekä viisumeita ja maahanmuuttoa koskevissa asioissa. Sekä BCUIC: ssa että Birminghamin kaupungin yliopistossa opiskelijan hyvinvointi on etusijalla. mentatdgt / Pexels

SIJ-ohjelma

BCUIC: lla on käytössä erityinen ohjelma varmistaakseen, että opiskelijoiden etenemistä seurataan. Jos opiskelijan osallistuminen laskee alle vaaditun 85% tai hänellä on useita peräkkäisiä poissaoloja, Opiskelijapalvelutiimi hälytetään ja huolenaihe hoidetaan epäröimättä.

Akateemista tukea tarjotaan monien prosessien kautta, mukaan lukien yksilölliset kokoukset ja yksilölliset oppimissuunnitelmat (ILP), ja yliopiston menestysmahdollisuuksia lisää BCUIC: n pakollinen interaktiivinen oppimistaito ja viestintä (ILSC) -moduuli. Tämä moduuli, joka on upotettu jokaiseen BCUIC Pathway -ohjelmaan, keskittyy kaikkiin akateemisiin taitoihin, joita tarvitaan menestykseen Ison-Britannian yliopistossa - mukaan lukien ajanhallinta, julkinen puhuminen, oikeanlainen tutkiminen ja viittaukset.

Urakehitys

Birmingham City University on tällä hetkellä Yhdistyneen kuningaskunnan sijalla nr 7 työllisyyden kannalta, ja 97% opiskelijoista on työssä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaan.

Suurimpaan osaan koulutuskursseja sisältyy työharjoittelumahdollisuuksia, ja yliopistolla on myös työllistettävyysohjelma nimeltään Graduate. Tämä on palkinto-ohjelma, joka tallentaa opiskelijoiden opetussuunnitelman ulkopuolisen toiminnan ja antaa heille mahdollisuuden pyrkiä kohti pronssi-, hopea- ja kultatasoa. Tämä järjestelmä on upotettu kaikkiin asteisiin alusta alkaen, joten poikasi tai tyttäresi voi aloittaa ammatillisen profiilinsa kehittämisen BCUIC: n ensimmäisestä päivästä lähtien. Birmingham City University tarjoaa uratukea jopa kolme vuotta opiskelijoiden valmistumisen jälkeen.

Tähän sisältyy neuvottelut uranneuvojien kanssa ja pääsy online-ohjauspalveluun.

Pätevät ohjaajat

Monet yliopiston 1700 akateemisesta henkilökunnasta ovat oman alansa ammattilaisia ja johtavia asiantuntijoita. Poikasi tai tyttäresi saa ensi käden ajantasaista tietoa suoraan tuntemattomilta - opiskelevatko he sitten terveystiedettä, tietojenkäsittelyä, yritystoimintaa, tekniikkaa tai taidetta.

Tämä asiantuntemustaso heijastuu BCUIC: n ohjaajien ryhmässä, joka on pätevä ammatissaan.

BCUIC: n lakisäätiöohjelman toimittaa osittain Karen Parker, harjoitteleva barrister; Taide- ja suunnitteluprogrammejamme tarjoaa Kathryn Marchbank, korujen suunnittelija, joka on aiemmin luennoinut tunnetussa korukokolassa.

Tunnustetut standardit

BCUIC oli ylpeä saatuaan ”kiitettävän” raportin korkeakoulutuksen laadunvarmistusvirastolta (QAA) huhtikuussa 2018, ja Birminghamin kaupungin yliopistolle myönnettiin ”hopea” -aste opetuksen laadustaan hallituksen opettamisen osaamiskehyksessä (TEF) vuonna Kesäkuu 2017.

BCUIC, yliopistotalo, keskustakampus

Kansainvälisenä opiskelijana Birminghamin kaupungin yliopistossa Navitasista Vimeolla.

BCUIC sijaitsee University Housessa, yliopiston keskustakampuksella.

Opiskelu University Housessa on kävelyetäisyydellä yliopiston pääkampuksesta. Tämä tarkoittaa, että sinut integroitua hyvin pääopiskelijoiden kanssa ja sinulla on helppo pääsy monenlaisiin huipputeknisiin palveluihin - mukaan lukien yli 135 miljoonan resurssin kirjasto.

University House -hotellin optimaalinen sijainti tarkoittaa myös sitä, että olet vain lyhyen matkan päässä joistakin Birminghamin tärkeimmistä nähtävyyksistä - kuten Bullring-ostoskeskuksesta ja Selfridgesistä sekä New Street -rautatieaseman kansallisesta rautatieliikenteestä.

Sijainnit

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Kysymyksiä