Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Johdanto

Binghamtonin yliopisto, New Yorkin osavaltionyliopisto (SUNY), on New Yorkin ykkösyliopisto, ja Forbes nimesi sen hiljattain "New Ivies" -yliopistojen joukkoon. Olemme keskikokoinen yliopisto, jossa opiskelee 18 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa, joista yli 1 500 on kansainvälisiä opiskelijoita yli 100 maasta. Binghamton tarjoaa huippuluokan opetusta kuudessa koulussa ja yli 130 akateemisessa ohjelmassa, joissa on useita eksklusiivisia kunniaohjelmia ja maailmanluokan tutkimusmahdollisuuksia kaikkien pääaineiden opiskelijoille.

Kampuksella on aina jotain tekemistä, sillä siellä on 21 NCAA Division I -joukkuetta ja yli 450 opiskelijoiden johtamaa kerhoa ja järjestöä. Binghamtonin yliopisto sijaitsee viehättävillä kukkuloilla vain muutaman minuutin päässä vilkkaasta keskusta-alueesta, jossa opiskelijat voivat tutustua taiteisiin, paikallisiin ravintoloihin ja ammattiurheiluun. Olemme vain muutaman tunnin matkan päässä suurista kaupunkikeskuksista, kuten New Yorkista, Bostonista ja Torontosta, ja palkittu urakeskuksemme yhdistää opiskelijat mahdollisuuksiin ympäri maata ja maailmaa.

Binghamton tarjoaa lukemattomia resursseja auttaakseen opiskelijoita oppimaan ja menestymään sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Yhdessä edulliseen hintaan Binghamton University ansaitsee jatkuvasti parhaan hinta-laatusuhteen Yhdysvaltojen yliopistojen joukossa.

Sijainnit

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Kysymyksiä