Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Johdanto

Seikkailu koulutuksen kautta

Tervetuloa vuonna 1973 perustettuun Bayswater College -koulutukseen. Tarjoamme mielenkiintoisia kokemuksia koulutuksen kautta kaikissa elämänvaiheissa. Olitpa koulussa tai yliopistossa, työnhakija, ammatillinen tai eläkkeellä oleva, kurssimme auttavat sinua kehittämään urasi ja parantamaan elämääsi.

Seikkailun, koulutuksen ja muodollisen pätevyyden kautta Bayswater College on tarjonnut globaaleille kansalaisille arvostettuja kokemuksia jo yli 45 vuotta.

Viesti perustajilta:

Olemme perustaneet Bayswater Educationin, koska tiedämme, että koulutus ja matka ovat elämän suurimpia seikkailuja. Missiomme innostaa ja kouluttaa alkaa kauniista, modernista luokkahuoneistamme ja ulottuu yhteisöihin ja kulttuureihin ympäri maailmaa.

Tarjoamme alustan tehokkaalle oppimiselle matka-, majoitus-, luokka- ja toimintaohjelmien kautta ja tarjoamme jäsenneltyjä ohjeita koko matkan ajan. Haluamme myös laajentaa lähetystämme rajojemme ulkopuolella, joten kun ilmoittautumme kanssamme, tarjoamme saman koulutuksen epäedullisessa asemassa olevalle henkilölle.

James Herbertson ja Stephan Roussounis

Aikajana:

2017

 • Bayswater Education perustettiin

2018

 • LSC Stantonin, Lontoon keskiosassa vuonna 2015 perustetun, kahden pitkään perustetun koulun hankinta.

2019

 • Bayswater College Lontoon käynnistäminen

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College on

Maailman kansalaisille

 • Katsomme rajojen ulkopuolella; otamme vastaan uusia kulttuureja ja olemme rikkaampia. Annamme pääsyn koulutukseen Lontoon sydämestä muuhun maailmaan. Olet kaikki tervetullut.

Ohjeita varten

 • Huolehdimme pienistä asioista matkan jokaisessa vaiheessa. Vuodesta ilmoittautumisesta valmistumiseen haluamme, että tiedät, että joku täällä auttaa aina.

Opiskelijoille

 • Kaikki, mitä teemme, on suunnattu opiskelijoiden menestykseen ja turvallisuuteen. Tiedämme, että luottamus on välttämätön väline oppimisen kannalta ja että täällä rohkaistaan tätä luottamusta. Keskitymme siihen, mitä hyvää teet.

Vakava hauskaa

 • Kokemuksesi on meille tärkeää ja tiedämme, että hauska on suuri osa seikkailua. Tavoitteenamme on esitellä teille samanhenkisiä ihmisiä, jotta ystävyytesi ovat meidän perintömme.

Business for Good

 • Tarjoamme taitoja ihmisten elämän muuttamiseksi. Jokaiselle opettamallemme opetamme opettamaan toista epäedullisesta taustasta. Tarjoamme luokkia rajojemme ulkopuolella ja laajennamme sitoutumistamme koulutukseen alueille, joilla niitä tarvitaan eniten.

Yhdellä silmäyksellä

 • 15 Luokkahuoneet
 • 4 opiskelija-loungea
 • 65 "Interaktiiviset TV: t
 • 5 min Hyde Parkista

Kurssit

Bayswater College tarjoaa erilaisia kursseja, jotka voivat auttaa parantamaan viestintätaitojasi tai kehittämään urasi edellyttämää erikoisosaamista. Opettajamme ovat intohimoisia siitä, mitä he tekevät, välittävät edistymisestänne ja varmistavat, että saavutat tavoitteesi.

Tukitiimimme on täällä varmistamassa, että elämäsi luokkahuoneen ulkopuolella menee mahdollisimman hyvin.

Olemme täällä auttaaksemme ja neuvojaksemme, onnenne on mitta meidän menestyksemme.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Koulutus hyvälle

Tiedämme, että koulutuksen avulla voimme tarjota mahdollisuuksia niille, jotka niitä eniten tarvitsevat. Siksi olemme sitoutuneet liiketoimintamalliin, joka asettaa ihmiset ennen voittoa.

Koulutus tarjoaa ihmisille avain maailman. Tavoitteenamme on avata ovia kaikille ja innostaa tutkijoiden sukupolvea.

Mitä me teemme:

Jokaiselle opettamallemme opetamme opettamaan toista epäedullisesta taustasta. Yksittäisen perusteella. Lahjoitamme aikaa, asiantuntemusta ja varoja lasten ja hyväntekeväisyysjärjestöjen tukemiseksi opiskelijoiden kotimaassa.

Käytämme äänemme aktiivisesti osallistumalla arvojemme mukaisiin syihin. Tapahtumakokonaisuuksiamme ovat kansainvälisten hyväntekeväisyysjärjestöjen, varainhankintatoimintojen ja kansainvälisten naistenpäivän tai pakolaisviikon kaltaiset tapahtumat.

Emme ole passiivinen laitos, vaan kannustamme oppilaitamme osallistumaan sekä keinona edistää hyvää että uppoutua kieleen.

Miksi me teemme sen:

Oppimismahdollisuus ei saisi rajoittua niihin, jotka voivat varaa siihen. Matkustaminen ympäri maailmaa opiskelemaan englantia vieraana kielenä on ainutlaatuinen ja upea kokemus, joka luo luottamusta ja tarjoaa parempia työpaikkoja. Nämä vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole kaikkien käytettävissä. Tavoitteenamme on antaa nuorille ja heikommassa asemassa oleville ihmisille mahdollisuus oppia olennaisia taitoja, jotka rikastuttavat heidän elämäänsä taloudellisesta asemastaan riippumatta. Haluamme innostaa seuraavan sukupolven tutkimusmatkailijoita missä tahansa.

Miten me teemme sen:

Teemme yhteistyötä sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka jakavat ja tukevat tehtävää koulutuksen järjestämiseksi, missä sitä eniten tarvitaan. Sitoumme varoja, jotka muuten olisivat voittoa.

Joka viikko opiskelee opiskelijana meille, lahjoitamme viikon hyväntekeväisyyteen maastaan tai alueeltaan. Käytämme olemassa olevia paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja lahjoitamme joko opettajan tai vastaavan rahoituksen luokkiin.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Sijainnit

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Yhdistynyt kuningaskunta

    • Bournemouth

     Bournemouth, Yhdistynyt kuningaskunta

     • Paris

      Paris, Ranska

      • Vancouver

       Vancouver, Kanada

       • Calgary

        Calgary, Kanada

        • Cape Town

         Cape Town, Etelä-Afrikka

         • Toronto

          Toronto, Kanada

          • Nicosia

           Nicosia, Kyproksen tasavalta

           • Limassol

            Limassol, Kyproksen tasavalta

            Kysymyksiä