Keystone logo
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Johdanto

Business Academy Aarhus kehittää ja tarjoaa käytännönläheisiä korkea-asteen koulutusohjelmia. Yli 5000 kokopäiväistä opiskelijaa, 3400 osa-aikaista opiskelijaa ja noin 400 työntekijää olemme yksi Tanskan suurimmista kauppakorkeakouluista.

Business Academy Aarhus on ammattikorkeakoulu.

Useissa Euroopan maissa tämä on englanninkielinen termi korkeakouluille. Tarjoamamme koulutusohjelmat keskittyvät sovellettuihin tutkintoihin.

Yliopistojen tavoin tarjoamme sekä perustutkinto -ohjelmia että voimme myöntää akateemisia tutkintoja, mutta emme myönnä maisterin tai tohtorin tutkintoja.

Tämän lisäksi tarjoamme myös täydennyskoulutusta ja osa-aikaisia ohjelmia kandidaatin tasolla ja lyhytaikaisia kursseja ihmisille, joiden on lisättävä pätevyyttään työssä (vain tanskaksi).

Ohjelmamme yhdistävät teorian ja käytännön.

Pidämme ensisijaisena opetusta pienryhmissä, ryhmätöitä, projektityötä, yhteistyötä kaupan ja teollisuuden kanssa, realistisia tapauksia ja pakollisia harjoittelujaksoja. Joka vuosi yli 300 opiskelijastamme lähtee ulkomaille osalle ohjelmistaan.

Ohjelmien kehittämisen ja suorittamisen on luotava arvoa opiskelijoille ja yrityksille. Tätä silmällä pitäen pyrimme omistamaan pätevyytemme tiettyihin innovaatio- ja kehityshankkeisiin yhteistyössä kumppanuusyritysten kanssa.

Useiden vuosien kokemus korkeakoulutuksesta

Business Academy Aarhus perustettiin 1. tammikuuta 2009. Se perustettiin Aarhus Business College -yliopiston, Aarhus Techin ja JU: n (maatalouskoulu) korkeakoulutusohjelmien yhdistämisenä. Jotkut nykyisistä ohjelmistamme tarjotaan yhteistyössä Århusin merenkulun ja teknisen tekniikan korkeakoulun kanssa.

Joustava Pathway korkeakoulutukseen

Ohjelman valinta on tärkeä elämänpäätös, eikä sopivan ohjelman löytäminen ole aina helppoa.

Business Academy Aarhus , ammattikorkeakoulussa, tarjoamme sekä Academy Profession -tutkinto -ohjelmia (AP -tutkinto) että kandidaatin tutkinto -ohjelmia. AP -tutkinto -ohjelma vastaa kandidaatin ohjelman kahta ensimmäistä vuotta. Ohjelma tarjoaa tutkintoja itsessään, mutta se voi myös olla dynaaminen tapa saada pidempi koulutus. Siksi sinulla on mahdollisuus siirtyä työelämään heti viimeisten kokeiden jälkeen tai voit jatkaa opintojasi kandidaatin tutkinnolla jossakin lisäohjelmastamme tai toisessa Tanskassa tai ulkomailla sijaitsevassa oppilaitoksessa.

Opiskelu Akatemiassa

Kun aloitat korkeakouluohjelman, hyväksyt myös, että olet vastuussa omasta oppimisestasi. Kokemuksemme mukaan opit eniten, kun olet aktiivisesti mukana opetuksessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti pieniin noin 30 oppilaan luokkiin sekä projektityöhön ja tapaustutkimuksiin, jotka ovat tärkeitä elementtejä kaikissa ohjelmissa.

Kaikki ohjelmamme liittyvät läheisesti teollisuuteen. Siksi yhdistämme teorian ja käytännön ja opettamme pääasiassa niitä teorian osia, joita voit myöhemmin käyttää työelämässäsi käytännön ongelmien ratkaisemiseen. Yritysvierailut ja vierailevat luennot ovat siksi tärkeä osa kaikkia ohjelmiamme ja hankkeitamme, ja lopputenttiprojektit perustuvat yleensä tiettyjen yritysten käytännön ongelmiin. Opetusta on noin 18-25 tuntia viikossa. Opetustuntien määrä vaihtelee viikosta toiseen ja ohjelmasta toiseen.

Urasi alkaa koulutuksestasi

Riippumatta siitä, etsitkö harjoittelupaikkaa tai ensimmäistä työpaikkaa valmistumisen jälkeen, Business Academy Aarhus urakehityskeskus voi tarjota sinulle tarvitsemasi inspiraation, työkalut ja avun. Akatemian opiskelijana voit osallistua erilaisiin kursseihin ja työpajoihin, kuten apua hakemuksiin, ansioluetteloihin ja työhaastatteluihin. Tarjoamme myös henkilökohtaista apua ja neuvoja.

Mahdollisuuksien maailma

Hyvän työn saaminen valmistumisen jälkeen on useimpien akatemian opiskelijoiden tavoite. Jotkut opiskelijat kuitenkin haluavat opiskella edelleen ja yhdistää työn osa-aikaiseen kurssiin, ja jotkut haluavat jatkaa opintojaan kokopäiväisesti Tanskassa tai ulkomailla jossakin monista oppilaitoksista, joiden kanssa meillä on kurssien tunnustamissopimukset. Voit lukea lisää työstä ja jatkokoulutusmahdollisuuksista kunkin ohjelman kuvauksista.

Valmista tulevaisuus harjoitteluusi

Business Academy Aarhus -opiskelijana osallistut pakolliseen harjoitteluun, jossa voit käyttää tietämystäsi käytännössä. Tämä harjoittelu (yleensä 3-5 kuukautta) antaa sinulle mahdollisuuden kokea:

  • Asiaan liittyvää todellista oppimista yrityksessä
  • Verkostoituminen ja kokemus, jotka voivat johtaa tulevaan työhön
  • Työskentely kansainvälisessä yrityksessä

Business Academy Aarhus tekee vuosittain yhteistyötä yli 1000 yrityksen kanssa Tanskassa ja ulkomailla, esimerkiksi Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk ja Porsche USA.

Harjoittelu ulkomailla

Voit halutessasi suorittaa harjoittelusi kaikkialla maailmassa, ja Euroopassa voit saada Erasmus -apurahan, joka kattaa harjoittelusi vieraassa maassa kustannukset. Business Academy Aarhus teemme yhteistyötä organisaatioiden ja yritysten kanssa auttaaksemme harjoittelussa esimerkiksi Malesiassa, Shanghaissa, Kanadassa ja Tansaniassa.

Sijainnit

geopoint
  • Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

Kysymyksiä