Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Lucerne, Sveitsi
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 - 3 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Diploma Culinary Arts
BHMS-tutkinto kulinaarisen taiteen alalla esittelee opiskelijoille elintarviketuotannon maailman perustoiminnallisten tekniikoiden ja käytännön ydinosaamisen koulutuksen avulla. Tämän vuoden kurssin kohokohtia ovat klassiset eurooppalaiset ruoanvalmistusmenetelmät, leikkaukset, varastot ja kastikkeet peruskivinä. Konditoriataidot kehitetään kahdella erikoiskurssilla, ja elintarviketurvallisuuden ja ravitsemuksen alan keskeisiä osa-alueita opetetaan valmistelemaan opiskelijoiden ensimmäistä alan harjoittelupaikkaa.
BHMS-kulinaariset tilat
BHMS päivitti kulinaarisia tilojaan ja lisäsi uuden, nykyaikaisen koulutuskeitin nykyiselle tuotantokeittiölle. Tässä stressittömässä ympäristössä kulinaariset opiskelijat voivat jokaisen ohjelman vuoden aikana hankkia ja harjoitella kulinaarisia perustaitoja ja -taitoja ennen niiden soveltamista todelliseen elintarviketuotantokeittiöön.
Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa
Tämä 6-12 kuukauden kulinaarisen taiteen tutkintotodistus esittelee opiskelijoille elintarviketuotannon maailman perustoimintojen ja käytännön ydinosaamisen koulutuksen avulla. Opiskelijoita tuodaan esille ruoanlaittoon, keittiövälineisiin, koneisiin ja ruokailuvälineisiin sekä reseptin kustannus- ja keittiökäytäntöihin. Opiskelija oppii myös käyttämään elintarvikkeiden ainesosia, kehittämään taitojaan keittiövälineiden ja -välineiden hyödyntämisessä, oppimaan valmistamaan peruskantoja, keittoja, kastikkeita ja salaatteja sekä tutustumaan keittiön terminologiaan, ravitsemukseen ja keittiön kirjanpitoperiaatteisiin. Kun tutkintotutkimuksen ensimmäiset 6 kuukautta on suoritettu onnistuneesti, opiskelijat voivat saada 4-6 kuukauden pituisen työharjoittelun yhdessä monista tunnetuista sveitsiläisistä ruokapaikoista.
Korkeakoulututkinto
Tämä 6-12 kuukauden korkeampi diplomi kulinaarisen taiteen ohjelmassa perustuu opiskelijan perustavanlaatuiseen ymmärrykseen kansainvälisistä kulinaarisista periaatteista, jotka on saatu tutkintotasolla (1. opintovuosi). Opiskelija tutkii eurooppalaisia ja etnisiä ruokia valmistelemalla laajan valikoiman reseptejä, kuten tyypillisiä alkupaloja, kalaa, kasvisruokaa, pääruoan ruokia sekä leivonnaisia ja jälkiruokia. Opiskelija oppii myös viestintä- ja johtamistaitoja, johtajuutta sekä tiimityötä ja vierassuhteita. Kun korkeakoulututkinnon ensimmäiset 6 kuukautta on suoritettu onnistuneesti, opiskelijat saavat 4-6 kuukauden palkallisen harjoittelun yhdessä monista tunnetuista sveitsiläisistä ruokapaikoista.
Suora pääsy kulinaarisiin taiteisiin
Suora sisäänkirjautumistila korkeakoulututkinto-ohjelmaan myönnetään hakijoille, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet vähintään yhden lukuvuoden kulinaarisen taidekasvatuksen (englanniksi opintovälineenä) akkreditoidussa oppilaitoksessa ja joilla on todistettu kulinaarisen työn todistus ylhäältä -luokan hotelli tai ravintola.
Ohjelman tavoite
BHMS Diploma in Culinary Arts -ohjelmassa on suunniteltu erityisesti nuorille aikuisille, jotka haluavat tulla gastronomian alalle. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille käytännön ja ammatillisen ydinosaamisen koulutusta elintarvikkeiden luomisessa, jotta he pystyvät täysin pätevästi osallistumaan teollisuuteen. Tämä tuottaa huomattavaa arvoa ja arvostusta työnantajien kanssa kaikkialla maailmassa. Se voi myös hyödyttää ihmisiä, jotka haluavat saada tarvittavia erityisosaamista harkitsemalla omaa kulinaarista tai catering-liiketoimintaa. Opiskelijat, joilla on asianmukainen pätevyys, voivat osallistua ohjelmaan toisen vuoden aikana. Tämä ensimmäisen vuoden ohjelma tuo potentiaalisille opiskelijoille ruoan ja elintarvikkeiden tuotannon upean maailman. Se opettaa elintarvikkeiden perustuotantotekniikoita ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää, mitä vaatimuksia teollisuus tarvitsee tulevaisuuden culinarians. Tämä peruskurssi valmistaa opiskelijan ensimmäiseen harjoitteluunsa kaupallisessa keittiössä ja antaa hänelle mahdollisuuden kehittää luottamusta, tiimityöskentelyä, tietämystä ja taitoja selviytyä suuren, täysin toimivan keittiön hälinästä.
Opintojakson sisältö
KOODI |