
Kurssi in
Kulinaariset taiteet AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology

Apurahat
Johdanto
Ohjelmassa korostetaan osaamispohjaista koulutusta progressiivisten oppimisyksiköiden kautta. Suuri osa koulutuksesta tapahtuu koulutuskeittiöissämme, jolloin opiskelijoille annetaan paljon "keittiöaikaa", jotta heidän taitotasonsa voidaan kasvaa. Opiskelijat työskentelevät "käytännön" elintarviketuotantomenetelmällä yksin tai pieninä ryhminä. Lisäksi "ydin" kulinaariset akateemiset taidot sisällytetään opiskelijan koulutusohjelmaan. Näihin lisätaitotunneihin kuuluvat ravitsemus, osto ja inventaario, ravintolan hallinta, valikko ja muut "ydin" luokat.
Jokainen kohdistusyksikkö alkaa kulinaaristen perusteiden luokasta. Myöhemmissä elintarviketuotantoluokissa kehitetään edistyneempiä tekniikoita ja tarjotaan perusteellisempaa opiskelijoiden arviointia.