AAS panimossa, tislauksessa ja käymisessä
Asheville-Buncombe Technical Community College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Asheville, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tämä opetussuunnitelma on suunniteltu valmistamaan yksilöitä erilaisiin uran valmistamiseen, tislaukseen ja käymiseen. Koulutusohjelmaan sisältyy luokkaopetus, panimo-, tislaus- ja käymismenetelmien käytännön laboratoriosovellukset. Panimon, tislauksen ja käymisen kurssityö sisältää tuotannon, toiminnan, turvallisuuden ja puhtaanapidon sekä niihin liittyvät prosessitekniikat. Aiheeseen liittyvää kurssityötä tarjotaan käymistuotannossa, turvallisuudessa ja puhtaanapidossa, ammattikäyttöön tarkoitettujen juomien mikrobiologiassa, maataloudessa, markkinoinnissa, hallinnossa, laitteissa, pakkauksissa ja kunnossapidossa.
Tutkinnon suorittaneiden tulisi saada työmahdollisuuksia panimo-, tislaus- ja käymisalalla. Opiskelijat voivat olla oikeutettuja osallistumaan IBD (Institute of Brewing and Distilling) -sertifiointikokeisiin, jotka vastaavat opinto-ohjelmaa. Panimo-, tislaus- ja käymisohjelma valmistaa ihmisiä soveltamaan teknistä tietämystä ja taitoja erilaisten tuotteiden, myös juomien, valmistamiseen, tislaamiseen ja käymiseen. Sisältää käymistuotteiden tuotannon, viljelyn, markkinoinnin, hoidon, oikeudellisten kysymysten, laitteiden tarkastuksen, kunnossapidon, huollon ja korjauksen, laitoksen toiminnan, pakkaamisen, puhtaanapidon ja hitsauksen opetuksen.