Keystone logo
American Heritage College Certificate in Business Management
American Heritage College

Certificate in Business Management

Request duration

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Certificate in Business Management

American Heritage College -yrityksen liikkeenjohdon sertifikaatti antaa sinulle tarvittavat taidot ja koulutuksesi, jotta ura siirtyisi seuraavalle tasolle.

Liiketoiminnan hallinnan sertifikaatti on suunniteltu tarjoamaan yksilöllistä koulutusta, joka on välttämätöntä edetä luotettavasti liiketoimintaympäristöön. Tämä kurssi tarjoaa perustietokoneita, markkinointi- ja johtamisvalmiuksia sekä liiketoiminnan menetelmiä, joita tarvitaan työnhakuun hallinnollisen avustajan, Office Assistantin, Assistant Business Managerin tai Business Management Coordinatorin ja muun toimistotyön, jotka edellyttävät perustietokonetta, viestintää ja johtamistaitoja.

PÄÄTÖSTODISTUS

American Heritage College myöntää Certificate in Business Management opiskelijoille, jotka suorittavat menestyksekkäästi viisi kurssia - neljä vaadittavaa ja yksi valittavissa oleva ohjelma.

OHJELMAN EDELLYTYKSET

Tämä ohjelma opetetaan englannin kielellä. siksi kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ilmoittautumisesta, on osoitettava pätevyys toimittamalla korkeakoulututkinto, GED tai kyky hyötyä ja läpäistävä PAR-tutkinto. Kansainväliset opiskelijat ja opiskelijat, jotka eivät ole englannin kielen taitoa, tarvitsevat ehkä American Heritage College tarjoaman ESL: n ennen PAR-testin suorittamista.

KURSSIKUVAUS

Uudet johtajat ja esimiehet sekä kaikki työntekijät hyötyvät perusteellisesta ymmärryksestä johtamiskonseptien, prosesseissa ja tekniikoissa, joita harjoitetaan nykyisin liiketoiminnassa, teollisuudessa ja hallituksessa.

Kurssilla tarkastellaan organisaation perusrakennetta, sen keskeisiä johtamistoimintoja - suunnittelua, organisointia, motivointia, ohjausta, ohjausta, johtamista - ja miten ne liittyvät toisiinsa. Opi, kuinka tehokkaat johtajat orkestroivat inhimillisiä voimavaroja omien energialähtensää myötävaikuttaakseen organisaation saavuttamaan tehtävänsä ja alhaisimmat tavoitteensa.

- Markkinoinnin periaatteet ja käytännöt: Tutustu nykyisten liiketoimintaympäristöjen keskeisiin markkinointikonsepteihin. Tutki kuluttajamarkkinoinnin tärkeimpiä alueita, mukaan lukien tilannekuvaus, markkinointitavoitteiden ja -strategioiden kehittäminen, markkinointisekoitus, tutkimus, kohdemarkkinointi ja segmentointi, tuotekehitys sekä ennustaminen ja budjetointi. Keskustele markkinointikielistä, vähittäismyynnistä, tukkumyynnistä, myynninedistämisestä ja mainostustoimista, tarkastele heidän vuorovaikutustaan ​​ja ajastustaan ​​sekä oppi, miten he johtavat yritystä. Harkitse kuluttajan roolia, elämäntapojen muuttamista, maailmanmarkkinoiden nykyistä kehitystä ja markkinointia koskevia lakeja. Kurssi sisältää tapaustutkimuksia ja vierailevia puhujia.

- Rahoitusalan perusteet: Opi analysoimaan sisäisen ja ulkoisen rahoituksen rahoitustapoja. Tämä yritystoiminnan käyttöönotto korostaa pitkäaikaisten velkojen, edullisten osakkeiden, yleisarvopaperin ja vaihtovelkakirjojen käyttöä yhtiön rahoitusrakenteessa. Aihepiireihin kuuluvat taloushallinto, yritysten kasvu, yritysten epäonnistuminen, sijoitetun pääoman tuotto, riskivoitto, rahan aika-arvo, osinkopolitiikka, velkapolitiikka ja leasing.

- Internet-teknologiat liiketoiminnalle: Verkkoteknologiat tarjoavat mahdollisuuksia hallita yrityksiä kustannustehokkaammin ja ratkaista liiketoimintaongelmat tehokkaammin. Tämä kurssi tuo esimiehilleen täyden valikoiman Internet-tekniikoita ja niiden vaikutusta liiketoimintaan. Ymmärtää, miten harjoittaa kaupankäyntiä, tuottaa sisältöä, luo yhteisöjä, työskentelee yhteistyössä, kouluttaa työntekijöitä ja hallinnoi työntekijöitä etäältä - kaikki verkossa. Tutustu online-turvallisuuskysymyksiin ja opi analysoimaan verkkoratkaisujen toteuttamisen kustannuksia ja hyötyjä.

Räätälöidyt liiketoiminnan hallintakurssit

 • Painopisteenä työnhaussa
 • Painopiste lasten kehityksessä
 • Korostus A Cert. kurssi

Katso yksi omasta mielipiteestämme!

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Business Scholarin todistus
  • Lamoni, Yhdysvallat
 • AAS-liiketoiminnan johtaminen/markkinointi
  • White Plains, Yhdysvallat
 • CLIMB-verkkokurssi (Credential of Leadership, Impact, and Management in Business, johtajuus, vaikuttavuus ja johtaminen)
  • Online