Keystone logo
American Institute Of Interior Design Sisustussertifikaatti
American Institute Of Interior Design

Sisustussertifikaatti

Fountain Hills, Yhdysvallat

0 Weeks

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Etäopiskelu

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

COVID-19-pandemian ja paikallisen yhteisömme merkittävien positiivisten tapausten vuoksi koulurakennuksemme on tällä hetkellä suljettu oppilaiden saataville toistaiseksi. Hyviä uutisia on, että käytämme luokkojamme tällä hetkellä 100% verkossa niin sanotulla etäluokkahuoneella. Täällä opiskelijat yhdistävät suoriin luentoihin, keskusteluihin muiden opiskelijoiden kanssa ja ryhmätyöskentelyyn vuorovaikutteisessa ympäristössä, mutta oman kodinsa turvallisuudesta. ACCSC, Arizonan osavaltio ja opetusministeriö ovat 100% hyväksyneet etäopetustoimintamme uusille ilmoittautumisille. AIID yhteisömme terveys ja turvallisuus ovat tärkein prioriteettimme.

Huomaa, että olemme sijoittaneet viime vuosina valtavasti aikaa ja resursseja päivittääksemme opetussuunnitelmamme kokonaan etäopiskelukurssien toimittamista varten. Valmistelu verkkokursseille alkoi kauan ennen kuin koronavirus vaikutti koulumme viime vuoden maaliskuussa. Uskomme, että päivitetty opetussuunnitelma on valmis huippuaikaan ja että opiskelijoillemme on merkittävä etu oppia modernia tekniikkaa ja tietokonepohjaisia työkaluja, joita tällä hetkellä käytetään sisustussuunnittelussa. Esimerkkejä ovat SketchUp-ohjelmisto, jota käytetään tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja avaruussuunnittelussa, sekä digitaalisten väri- ja tunnelitaulujen luominen opiskelijaportfolioille.

Sisustussuunnitteluohjelman kursseja opetetaan yksi kerrallaan, joten opiskelijat uppoutuvat kuhunkin oppiaineeseen, jotta oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta. Jokainen AIID tarjoama kurssi on suunniteltu tutustuttamaan opiskelija historialliseen ja teknologiseen kehitykseen, joka johtaa nykypäivän makuun ja värien, materiaalien ja tyylien sovelluksiin.

AIID sisustussuunnitteluhenkilöstö koostuu kokeneista sisustussuunnittelijoista, jotka ovat ylpeitä kunkin opiskelijan kehityksestä.

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelija lähtötason asemaan sisustussuunnittelijana.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Sertifikaatti luovissa sisätiloissa
    • New York, Yhdysvallat
  • Interior Design Certificate
    • Florence, Italia
  • Sisustussuunnittelutekniikka, AS
    • Daytona Beach, Yhdysvallat