Keystone logo
Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS) Elintarviketeknologian, turvallisuuden ja laadun tutkinto
Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Elintarviketeknologian, turvallisuuden ja laadun tutkinto

Toronto, Kanada

46 Weeks

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Elintarviketeknologian, turvallisuuden ja laadun tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita kehittämään käytännönläheistä lähestymistapaa elintarvikkeiden turvallisuuteen ja laatuun, samalla kun he voivat ansaita elintarviketurvallisuussertifikaatin. Ohjelma sisältää erityistiedot ja -taidot, joita tarvitaan laadunvarmistuksen perusperiaatteiden toteuttamiseen. Lisäksi ohjelma on suunniteltu yhtä hyödylliseksi ruoka- ja juomateollisuuden aloitustasolle tai jatkuvaan urakehitykseen

Tämä ohjelma on yhtä hyödyllinen niille, jotka haluavat täydentää olemassa olevia taitojaan ja tietojaan päivittämällä. AAPS :n integroitu lähestymistapa antaa opiskelijoille perustan ja tietämyksen elintarviketurvallisuusohjelman kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitämiseen käyttämällä työkaluja, kuten GMP:tä ja HACCP:tä, jotta tuotteet ovat kansallisten ja kansainvälisten turvallisuus- ja laatustandardien mukaisia.

Elintarviketurvallisuussertifikaatit

Elintarviketurvallisuussertifikaatit ovat välttämättömiä työskennelläkseen monissa elintarvikkeisiin ja juomiin liittyvissä ympäristöissä, mukaan lukien ruoka- ja juomapalvelimille, ruoanvalmistuksessa työskenteleville ihmisille ja henkilöille, jotka työskentelevät laitosympäristössä sekä laajamittaisessa elintarvikevalmistuksessa. Monet työnantajat suosivat myös hakijoita, jotka voivat täyttää korkeatasoiset taidot ja standardit elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun suhteen. Lisäksi oikean pätevyyden hallussa voi myös auttaa alan kokemusta omaavaa henkilöä etenemään urallaan, mukaan lukien muiden kouluttaminen.

Opiskelijat, jotka ovat rekisteröityneet elintarviketeknologian, turvallisuuden ja laadun tutkinto-ohjelmaan, voivat osallistua koulutukseen "Food Handling Certificate" ilmaiseksi (arvo 70 dollaria) ja saada Toronton kaupungin myöntämä todistus.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Yliopiston jatkokurssi Pyöreä gastronomia ja kasvistuotteiden akateeminen hoito KMO
  • Madrid, Espanja
  • Alcorcón, Espanja
  • + 3 lisää
 • Summer School Food and Innovation in Rural Transition: the Tuscany case
  • Sillico, Italia
 • Elintarviketekniikan jatkotutkinto
  • Johannesburg, Etelä-Afrikka