Keystone logo
École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Johdanto

Tietoja École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Mumbai on ranskalainen graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän oppilaitos. Sen perustivat vuonna 2011 Patrick Felices, Clément Derock ja Frederick Lalande. Näiden alan veteraanien visiona on rakentaa kulttuuri, ei vain koulu. Kulttuuri, jossa luovat mielet saavat vapauden tehdä innovaatioita, luoda ja tulla osaksi suunnittelun vallankumousta.

Nykyään kaikkien alojen oppineet ammattilaiset ymmärtävät suunnittelun roolin tulevaisuudessa. Teknologia ja muotoilu yhdessä johtavat maailmaa monumentaalisen muutoksen läpi, ja sinä voit olla osa tätä liikettä.

Etkö halua vain ajatella, tehdä, murtaa ja ajatella uudelleen? Intuit.lab-sivustolla uteliaisuutesi, energianne ja intohimosi luomiseen ovat tärkeimmät. Joten tule ja tutustu syvään luovaan ajatteluun inspiroivien taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Liity mukaan ollaksesi osa maailmanlaajuista designliigaa ja löydä sijaintisi siinä.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Suunnittelu Intiassa

Teoria ja käytännön oppiminen ovat yhdessä stimuloivan koulutuskokemuksen saamiseksi.

Intia on historiallisesti ollut taiteen synonyymi. Silti todisteet esteettisestä kosketuksesta Intian ympäristössä heikentyvät joka päivä. Elämä kauneuden kanssa on tapa, joka on kasvatettava jo varhaisesta iästä lähtien. Vain kun hyvän maun asia otetaan vakavasti, Intian taloudellinen ja sosiaalinen kehitys voi tapahtua kauniisti.

Mutta kun puhumme muutoksesta, mikään muu aika ei ole ollut parempi kuin nykyinen hetki. Ranskan ylimmän suunnittelukoulun, école intuit.lab, perustaminen Mumbaissa on askel kohti merkittävää parannusta, jota vaaditaan graafiseen suunnitteluun, taiteeseen ja mainontaan liittyvässä koulutuksessa.

Vaikka Ranskan ja Intian yhteistyö saa aikaan kulttuurisen voimalan, on tärkeää, että Intia suhtautuu Ranskaan maahan, joka on arvoinen jäljittelemään, kun on ylpeä omasta perinnöstään, taiteestaan ja kulttuuristaan - ajattelutavasta, joka heijastuu ranskalaisessa nykyaikaisessa suunnittelussa.

Ecole intuit.lab on saavuttanut menestystä sisällyttämällä ammatillisen altistumisen akateemiseen opetussuunnitelmaan - toistaiseksi tarpeettoman tehtävän, joka on toistaiseksi ollut vapaa, suunnittelu- ja taidekasvatuksen ympäristöön Intiassa.

Tässä odotamme uutta aaltoa suunnittelun koulutuksessa.

Teollisuusvalmis

Suunnittelun, digitaalisen ja luovuuden koulutuksella muutamme opiskelijat sellaisiksi ammattilaisiksi, joita teollisuus tarvitsee.

Kasvavien markkinoiden ja kasvavan vaurauden ansiosta Intia on täydellinen ympäristö tuotemerkkien ja tuotteiden menestymiselle. Tuloksena olevat markkinointi-, tuotemerkki- ja viestintämahdollisuudet ovat maailman rikkaimpia ja tarjoavat ihanteelliset puitteet suunnittelun ammattilaisille.

Digitaalisten ympäristöjen vaikutuksen lisääntyessä elämässämme Intiassa on syntynyt suosittu digitaalinen kulttuuri. Tämä tarkoittaa, että digitaalinen media avaa suunnittelijoille koko joukon jännittäviä tapoja. Siksi koulutamme oppilaitamme tulemaan taitavaksi ja taitavaksi digitaalisessa suunnittelussa ja ajattelussa.

Ecole intuit.lab ymmärtää Intian markkinoiden mahdollisuudet ja on sitoutunut luomaan 'teollisuudelle valmiita' opiskelijoita vastaamaan valtaviin markkinoiden tarpeisiin. Saavutamme tämän upottamalla opiskelijoiden tosielämän ammatillisen altistumisen akateemiseen opetussuunnitelmaan. Käsin valittujen, ammattitieteellisten tiedekuntien, viikoittaisten ja kuukausittaisten työpajojen, vaihto-ohjelmien sekä paikallisten ja kansainvälisten työharjoittelujen avulla intuit.lab varmistaa, että jokainen kampuksellamme kävelevä opiskelija on valmis ammatilliseen maailmaan.

Tämä teollisuudelle valmis kyky on se, joka asettaa école intuit.lab: n pään ja hartioiden muiden instituutioiden päälle.

Luova älykkyys

Opi käyttämään kykyjäsi

Luova äly on opetuksen ytimessä. Se on jaettu tieto, jonka nuoret luovat ihmiset käyttävät tullakseen suunnittelijoiksi tai taiteen johtajiksi.

Suunnittelijan päähaaste on oppia käyttämään luovaa energiaansa älykkäästi; kanavoida ja hallita sitä. Sopeutuminen ongelmien ratkaisemiseen, henkilökohtaiseen kulttuuriin ja tietoon perustuva hyödyntäminen sekä viisaiden valintojen tekeminen houkuttelevien, konkreettisten ja järkevien ratkaisujen löytämiseksi.

Luova äly on asenne, joka erottaa ne, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita ja tietävät kuinka vaikuttaa parhaiten kykyihinsä. Pelkän tietotaidon lisäksi se tarkoittaa omaperäisen ja asiaankuuluvan lähestymistavan omaksumista. On välttämätöntä löytää oikea kuva, sen lisäksi, että se on houkutteleva kuva. Oikealla kuvalla tarkoitamme ”järkevää visuaalista tuotantoa”, joka vetää voimansa heijastuksesta tietyssä kontekstissa, tietystä visiosta tai jopa tietyistä eettisistä periaatteista. Etuajo / tyhjennys

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Akateeminen ja ammatillinen lähestymistapa koulutukseen

« École Intuit.Lab on suunnittelukoulu, joka pyrkii École Intuit.Lab kuilun teoreettisen, akateemisen oppimisen ja käytännön, ammatillisten sovellusten välillä»

Opetusohjelma kehittyy jatkuvasti pysyäkseen ajan tasalla muuttuvasta tekniikasta, uusista startup-yrityksistä ja luodakseen innovatiivisen kokemuksen suunnittelusta.

Intuit Lab pyrkii luomaan ympäristön, joka tarjoaa suunnittelulle keskittyneen ymmärryksen:

 • Lukuisia live-tehtäviä asiakasvuorovaikutuksen, tutkimuksen ja strategian kanssa
 • Ketteryys ja mukautuvuus liikkumiseen ajan myötä

Human Scale College

Inhimillisen koonsa vuoksi intuit.lab-koulu on lämmin instituutti, joka tarjoaa intuit.labiansille räätälöityä ratkaisua opettajien ja järjestelmänvalvojien kanssa.

Opiskelijoille école intuit.lab on enemmän kuin korkeakoulu: se on toteuttamispaikka, luova emulointi, rikastuttava vuoropuhelu ammattilaisten kanssa. Tapaamispaikka, jossa elämä näkee.

Korkean tason kurssien lisäksi luodaan vahvoja ystävyyssuhteita, joita vaaliaan aktiivisen elämän ja todellisen maailman edistämä tiimityö. Nämä ryhmän perustamisen hetket ovat arvokkaita. Ne lisäävät oppitunteihin todellista ryhmän yhteenkuuluvuutta ja ruokaa vaihtoon ajatuksille. École intuit.lab: n henki on luova, seikkailunhaluinen ja avoin maailmalle.

Tervetuloa 3 kampuksellemme

Intuit.lab Mumbai

Tutustu luovuutesi kaupunkiin, joka inspiroi sinua. Istu meren rannalla tai kävele historiallisten kaistojen läpi. Kaupunki kupli kykyjen kanssa, ja niin myös kampuksemme, joka sijaitsee Prabhadevissa, Mumbain kaupungin sydämessä. Kampuksella on maailmanlaajuista suunnittelua ja mainoslegendejä, jotka toistuvat siitä, ovat vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa ja kouluttavat heitä ammatillisesta maailmasta.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus oppia globaalilta mainosmaestroilta, Mumbain kampuksen perustajalta Ravi Deshpandelta. Saa myös nähdä hänet toiminnassa dynaamisessa integroidussa mainostoimistossa Whyness Worldwide, joka on sijoitettu kampuksemme viereen.

Intuit.lab Pariisi

Ensimmäinen kampuksemme ympäri maailmaa, intuit.lab, Pariisi, on kaikkien haluavien suunnittelijoiden unelma.

Koulussa on opetusryhmä, jossa opettajia ja ammattilaisia on suosittu mainosmaailmasta. Ranskan pääkaupungissa opiskelevat opiskelijat elävät dynaamisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä. He hyötyvät kaupungin poikkeuksellisesta kulttuuripotentiaalista, johon pääsee helposti koulusta keskeisen sijaintinsa takia.

Lisäetu on pääsy vertaansa vailla olevaan työpaikkojen joukkoon halutuimmassa luovassa kaupungissa.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Aix-en-Provencen intuit.lab-koulu antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyötyä vertaansa vailla olevasta oppimisesta ja rikastuttavasta elämäkokemuksesta kaupungissa, joka on täynnä elämää. Kampus keskittyy nykytaiteen maailman akateemisiin vaatimuksiin ja rakentaa menetelmiä opiskelijoiden valmistelemiseksi siihen.

Tiimi koostuu opettajista ja ammattilaisista, jotka ymmärtävät alan todelliset ongelmat ja auttavat opiskelijoita luomaan vahvat suhteet alueella ja kansainvälisesti.

Sijainnit

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Kysymyksiä