Keystone logo

8 Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Ensihoitaja 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Terveydenhuolto
 • Ensihoito ja ensihoitajat
 • Ensihoitaja
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (8)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Ensihoitaja

  Mikä on EMT?
  EMT tarkoittaa ensihoitoteknikkoa. EMT on koulutettu ammattilainen, joka tarjoaa kiireellistä lääketieteellistä hoitoa sitä tarvitseville potilaille. EMT: t tarjoavat elämän perustuen, joka sisältää elvytyksen ja AED: n (automaattisen ulkoisen defibrillaattorin) käytön. Heidät on myös koulutettu arvioimaan potilaan tilaa ja tarjoamaan hoitoa vammoihin ja sairauksiin. EMT: t ovat usein ensimmäisiä vastaajia hätätilanteessa, ja niillä on tärkeä rooli potilaiden hoidossa.

  Kuinka voin tulla EMT: ksi?
  Ne, jotka haluavat tulla EMT: ksi, voivat löytää ohjelmia monista yhteisön korkeakouluista ja teknisistä kouluista. EMT-tutkinnot ovat saatavilla sekä osakkuus- että kandidaattitasolla. EMT-liitännäistutkinto-ohjelman suorittaminen kestää tyypillisesti kaksi vuotta, kun taas kandidaatin tutkinto-ohjelma kestää neljä vuotta. EMT: n on suoritettava akkreditoitu koulutusohjelma saadakseen sertifioinnin.

  Mitä opiskelen EMT-tutkintoni aikana?
  EMT-koulutusohjelmat kattavat useita aiheita, mukaan lukien anatomia, fysiologia, kiireelliset lääketieteelliset toimenpiteet ja farmakologia. EMT-ohjelmien opiskelijat oppivat myös potilaan arvioinnista, elintoiminnoista ja siitä, miten tehokkaasti kommunikoida potilaiden ja heidän perheidensä kanssa.