433 Elintarviketutkimus degrees found
- Elintarviketutkimus
- Pohjois-Amerikka209
- Eurooppa148
- Oseania42
- Aasia24
- Etelä-Amerikka11
- Afrikka6
- Keski-Amerikka ja Karibia2
433 Elintarviketutkimus degrees found
Esittelyssä
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditoria, leivonta ja suklaa intensiivinen kesäohjelma
- Manresa, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
The Pastry, Baking and Chocolate Intensive Summer Program -ohjelmassa opetetaan katalonialaisen leivonnan kehitystä: perinteistä ja modernia. Johdatus suklaamaailmaan sisältää temperointitekniikan, litteän suklaan muotoilun, suklaabonbonin, suklaamuotit ja taiteellisen muotoilun. Erilaiset leivätyypit, lehtitaikina ja viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) sekä katalonialaiset Hors d'oeuvre.
Esittelyssä
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Espanja
Jatkotutkintodiplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella
Esittelyssä
CAFA Wine School
Viinikonsultti
Diplomi
Täysaikainen
9 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Viinikonsultin tutkintotodistus / Conseiller en Sommellerie, yhden vuoden opetus englanniksi ja ranskaksi. Sommellerie Advisor - Wine Consultant Diploma valitsee asiakkailleen tarjottavat tuotteet: viinit ja väkevät alkoholijuomat. Ennen kuin hän päättää neuvotteluista tavarantoimittajien kanssa, hänen on ensin jatkettava maistamista. Tarjonnan on oltava yhdenmukainen asiakkaiden laajuuden, maineen ja vaatimusten kanssa.
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Entrepreneurchef-ohjelma: Ravintolayritysten suunnittelu, luominen ja strategia
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
14 viikkoa
Etäopiskelu, Kampuksella
Englanti, Espanja
Vapauta yrittäjähenkesi Entrepeneurchef-ohjelmassa. Tämä kurssi antaa sinulle globaalin vision suunnitteluvaiheesta avaamisen jälkeen, valmistaen sinut suoraan kohti tavoitetta: "Aion luoda oman ravintolan". Olipa sinulla selkeä projekti tai ei, kurssi avaa mielesi uusille tavoille ymmärtää ravintola-alaa ja ennen kaikkea tavoille, joilla asiakkaat hyväksyvät ehdotuksesi tulevina vuosina. Tämä kurssi on matka läpi kaikki vaiheet, jotka sinun on käytävä läpi, kiinnittäen erityistä huomiota asiakkaiden käyttäytymisnäkökohtiin, uusimpiin liiketoimintamalleihin ja tietysti digitaaliseen ympäristöön, joka edellyttää menestystä.
Esittelyssä
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Ranskalaisen ja italialaisen kondiittoritaiteen tutkinto
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplomi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Opi ranskalaisen ja italialaisen leivonnaisen luomisen taito ranskalaisen ja italialaisen leivonnaisalan tutkinnossa, joka on täysin syventävä kurssi, jota opetetaan kahdessa maassa. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu leivonnaisen ystäville, ja se tarjoaa: 8 viikkoa käytännönläheisiä, henkilökohtaisia koulutuksia 1 kuukauden harjoittelujakso Ranskassa tai Italiassa (valinnainen) arvostettu yhteinen tutkinto kahdesta kansainvälisesti tunnustetusta oppilaitoksesta.
Esittelyssä
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Teknisen gastronomian ja ravintolapalvelun akateeminen kurssi
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Espanja
Ansaitse kaksi tutkintoa kolmessa vuodessa. Tule ammattilaiseksi keittiössä ja ruokasalissa! Jos olet aina haaveillut kokin, maît d':n, sommelierin tai päätarjoilijan urasta ja olet intohimoinen kaikkeen ruoanlaittoon ja ravintoloihin liittyvään, tämä on paikka sinulle. Gastronomian ja restauroinnin teknikon kanssa opit tekemällä minuutista 1 tullaksesi ammattilaiseksi, jota olet aina halunnut olla.
Esittelyssä
Culinary Institute Kul IN
Kulinaariset taiteet
- Sisak, Kroatia
Kurssi
Täysaikainen
12 viikkoa
Kampuksella
Englanti, Kroatia
Culinary Arts -ohjelma on ihanteellinen opiskelijoille, jotka suunnittelevat ammattiuraa kulinaarisella alalla tai harkitsevat uramuutosta. Tämän kolmen kuukauden kurssin aikana opiskelijat saavat kattavan käsityksen ranskalaisissa ja italialaisissa keittiöissä käytetyistä ruoanlaittomenetelmistä ja -tekniikoista sekä syvemmän ymmärryksen ravintola-alasta ja matkailun standardeista, elintarvikehygieniasta, ravintolajohtamisesta, viineistä, oluen tuotannosta ja keittiöstä. ekologia. Kurssi on käytännönläheinen, ja opiskelijat viettävät 80 % oppitunnista keittiössä a la carte -ruokien valmistuksessa. Ohjelman lopussa opiskelijat voivat valita harjoittelevansa menestyneissä ravintoloissa tai hotelleissa.
Esittelyssä
OSTELEA | Distancia
Korkeampi kurssi catering- ja ruoka- ja juomayhtiöiden johtamisesta
- Madrid, Espanja
- Barcelona, Espanja + 1 more
Kurssi
Osa-aikainen
9 kuukaudet
Sekoitettu, Etäopiskelu
Espanja
Matkailu on yksi Espanjan talouden merkittävimmistä taloudellisista toiminnoista ja yksi maan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen perussektoreista. Alalla ravintola-alue, jolla on yli 270 000 toimipaikkaa ja 1,3 miljoonaa työpaikkaa, on yksi nopeimmin kasvavista alueista ja yksi matkailun keskeisistä osa-alueista.
Esittelyssä
Wallace State Community College
Soveltavan tiedekunnan liitto Culinary Artsissa
- Hanceville, Yhdysvallat
Associate-tutkinto
Täysaikainen
4 lukukaudet
Kampuksella
Englanti
Kokit, kokit ja ruoanvalmistustyöntekijät valmistelevat, kausivat ja kokevat laajan valikoiman ruokia useissa ravintoloissa ja muissa ruokapalveluissa.
Esittelyssä
Stanton University
Soveltavan tieteen apulainen korealaisessa kulinaarisessa taiteessa
- Garden Grove, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Täysaikainen, Osa-aikainen
2 vuotta
Etäopiskelu, Kampuksella
Englanti
Kulttuuritaiteen ammattikorkeakoulututkinnon ohjelma, jossa korostetaan korealaista ruokaa, on 92-yksikköinen ohjelma, jonka opetussuunnitelma määrittelee tiukan kulinaarisen koulutuksen, elintarvikealan liikkeenjohdon ja elintarvikkeiden sosiaalisten ja tieteellisten näkökohtien tutkimiseen. Tämä ohjelma keskittyy tarjoamaan käytännön kokemusta korealaisista kulinaarisista käytännöistä sekä syvällistä ymmärrystä korealaisen ruoan ja ainesosien luonteesta.
Esittelyssä
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Elintarviketeollisuuden johtamisen maisteriohjelma
- Pollentia, Italia
Ylemmän korkeakoulututkinnon diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Elintarviketeollisuuden johtamisen maisteriohjelma antaa vankan tietämyksen elintarvikejärjestelmistä ja elintarvikkeisiin liittyvistä taloudellisista, sosiaalisista ja kulttuurisista prosesseista. Opit lukemaan ja tulkitsemaan nopeasti kehittyviä markkinasuuntauksia, jotta voit toimia työelämässä innovaatioasiantuntijana, markkina-analyytikkona tai tuote- ja liiketoiminnan kehittäjänä.
Esittelyssä
CESIF
Online maisteri maatalouselintarviketeollisuuden hallinnassa
- Madrid, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
12 kuukaudet
Etäopiskelu
Espanja
Maatalouselintarviketeollisuuden kokonaisvaltainen hallinta edustaa valtavaa kilpailuetua, koska se mahdollistaa uusien kaupallisten kanavien avaamisen, myynnin lisäämisen, kuluttajien luottamuksen lisäämisen, innovatiivisten tuotteiden myynnin, elintarvikehälytyksien ja -kriisien välttämisen, vaikutusten minimoimisen, tuotantokustannusten parantamisen jne.
Esittelyssä
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Diplomi
Täysaikainen, Osa-aikainen
24 viikkoa
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
LaSalle College Vancouver
Diplomi leivonnassa
- Vancouver, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Kulttuurien huippuammattilaiset tekevät enemmän kuin vain kokata. He hallitsevat ravintoloita, tarjoavat erityistapahtumia, tarjoavat henkilökohtaisia kokin palveluja ja paljon muuta. Monille kuitenkin lopullisena tavoitteena on omistaa oma ravintola
Esittelyssä
Portage College
Ammattimainen ruoanlaitto todistus
- Saint Paul, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Professional Cooking Certificate antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa todistusohjelman loppuun. Kurssi on sekoitettu siten, että teoriatunnit järjestetään verkossa ja kaikki laboratorioharjoittelu kasvokkain. Tämä ohjelma tutustuttaa sinut keittiöön ja opettaa sinulle vihanneksista, proteiineista, liemistä, keitoista, kastikkeista ja keittiön hallinnasta. Kolmen viikon harjoittelujakson avulla sinulla on mahdollisuus oppia todellisessa työympäristössä.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus
Elintarviketutkimuksen tieteenala tutkii ruuan ominaisuuksia. Opinnoissa käsitellään sekä sitä, mistä ruoka on peräisin ja miten ruokaa ja juomia valmistetaan että sitä, miten elintarvikkeita kuljetetaan, varastoidaan ja kulututetaan.