Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 20 Diplomit Ohjelmat sisään Ruokapalveluiden johtaminen 2024

20 Diplomi Ohjelmat sisään Ruokapalveluiden johtaminen 2024

Yleiskatsaus

Monet opiskelijat toteavat, että he tarvitsevat lisää taitoja saada työtä aseman he haluavat, mutta ne eivät välttämättä halua ansaita kandidaatin tutkinnon. Diploma ohjelmien tarkoituksena on antaa opiskelijoille kohdennettua tietoa tietystä tutkimuskohde suhteellisen lyhyessä ajassa.

Mikä on tutkintotodistus elintarvikkeiden Service Management? Ne, jotka suorittavat ohjelman oppia paitsi miten suorittaa operaation, joka palvelee ruokaa, he myös jalostaa liiketoimintaa, taloudellisia, ja johtamistaitoja. Vaikka jatkaa tämän tyyppistä tutkintotodistusta, opiskelijat voivat suorittaa vieraanvaraisuus markkinoinnin, taloushallinnon, ja ravitsemistoiminta kustannustason luokissa. Tutkijat voivat myös ottaa luokat, jotka kattavat aiheet, kuten ylläpidon, johtajuutta ravitsemusalan, ja vieraanvaraisuus.

Diploma elintarvikkeiden Service Management, ohjelma valmistuneet saattaa olla paremmat mahdollisuudet purkamisen kantoja tällä alalla.Ne voivat myös ansaita korkeampia palkkoja kuin ilman tätä pätevyyttä ja saada tarjouksia niiden yritys.

Kuinka paljon se maksaa ansaita tämäntyyppistä tutkintotodistuksen voi riippua siitä, kuinka paljon koulun osallistui maksut per luotto ja kuinka kauan se kestää ohjelman loppuun. Jossa koulu sijaitsee ja onko ohjelma on jälleen henkilö tai verkossa voi myös vaikuttaa kokonaiskustannuksia.

Opiskelijoille, jotka ansaitsevat tutkintotodistuksen ruokapalvelu johto voi toimia yritysten ruokapalvelut ja oppilaitokset, catering-yhtiöt, yritys- ja riippumaton ravintoloihin, sairaaloihin, eläkkeelle yhteisöt, ja viihde. Yksilö Tämän tutkintotodistuksen ehkä työskennellä ravintolapäällikkö, ostaja, pää muonan, sairaala ruokailu johtaja, tai ravintolan omistaja. Opiskelija voi myös pystyä jatkamaan koulutuksen etsien liittyvän kandidaatin tutkinnon.

Monille opiskelijoille, elintarvikkeen palvelujen hallinta tutkintotodistus on ensimmäinen askel kohti menestystä.Tarkastelemaan koulut tarjoavat tämän ohjelman, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Diplomi
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Ruokapalveluiden johtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (20)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto