Keystone logo

Suodattimet

 • Diplomi
 • Matkailu- ja ravintola-ala
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (116)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

116 Diplomi Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala 2024

  Diplomi Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala

  Diploma ohjelmat tarjoavat opiskelijoille vaihtoehto, kun aika on lyhyt tai jolloin yksittäinen toivoo siirtymään nopeasti uran. Nämä ohjelmat tarjoavat tyypillisesti voimakkaan ja laajan tutkimuksen aiheita, jotka tarjoavat tietoja ja taitoja, että tutkinnon tarvitsevat työvoimaa. Diploma-ohjelma on usein valmis, kun vain yksi tai kaksi vuotta työn ja opiskelun.

  Mikä on tutkinto Matkailun ohjelma? Opiskelijat tässä ohjelmassa kehitetään osaamista ja tietoa, jota he tarvitsevat voidakseen menestyä, matkailu ja ravintola-alan yritykset. Opiskelija kehittää tietoteknisiä taitoja, lue myynnin ja markkinoinnin tekniikoita, oppia kohde valintoja, ja seurata vaikuttimista ja Matkatrendit turisteja. Opiskelija voi oppia käyttämään tehokkaimpia tutkimusvälineitä tai luo matkapaketteja.

  On joitakin tärkeitä etuja täyttämällä tämän tyyppisessä ohjelmassa.Valmistuneet ovat valmiita siirtymään nopeasti heidän valitsemassaan kentät tarvittavat taidot menestyä ja edetä. Lyhyt ohjelma altistaa opiskelijat ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita, antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa kehittää verkoston ikäisensä ja sponsoreita.

  On monia kouluja ympäri maailmaa, jotka tarjoavat tätä ohjelmaa. Tämän monimuotoisuuden vuoksi, liittyvät kustannukset opetusta ja tarvikkeet vaihtelevat paljon. Tiettyjä kustannustietoja, tulevien opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä kouluihin erikseen.

  On monia tyydytystä ja mielenkiintoista uraa käytettävissä tutkinnon tämän ohjelman. On työpaikkoja matkailun, kuten markkinointi, myynninedistäminen, vieraanvaraisuus ja henkilöresursseja. Muut työmahdollisuuksia myös matka neuvonta, Cruise Line vieras palvelut, hotelli ja vuokra-autoja sekä lentoyhtiön asiakaspalveluun tai hoitajia. Kun työ asema ansaitaan, on usein monia mahdollisuuksia jatko edistää ja laajentaa hänen uramahdollisuuksia.

  Niille henkilöille, jotka toivovat soveltaa tutkinto Matkailun ohjelma löytyy lisätietoja seuraavassa listat. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.