Keystone logo

3 Diplomi Ohjelmat sisään Biotieteet Maataloustiede Maataloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Diplomi
  • Biotieteet
  • Maataloustiede
  • Maataloustiede
Opintoalat
  • Biotieteet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Diplomi Ohjelmat sisään Biotieteet Maataloustiede Maataloustiede

Tutkinto-ohjelma on hyvä valinta, jos haluat saada käytännön kokemusta tietyn alan kuluttamatta paljon aikaa yleissivistyksen vaatimukset. Diploma ohjelmat ovat keskittyneet, käytännön tutkimuksiin, yleensä kestää vain vuoden tai kaksi loppuun.

Mikä on tutkintotodistus maatalouden tieteen, kysyt? Ohjelmaa tämän yleisteemana voi keskittyä vihreä maatalous, kuten ympäristöystävällinen viljely ja karjan lisäämiseen, tai se voi olla laajempi teema sisällä maailman maataloudessa. Joka tapauksessa, opintosi todennäköisesti sisältää säästämällä resursseja, sekä luonnollisia ja taloudellisia, sekä lisätä voittoa ja tulevaisuuden suunnittelu maatalouden. Muita peruskursseja kuuluvat kemia, maaperän tiede, kasvibiologia sekä elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua.

Opittuja taitoja maataloustieteissä tutkinto-ohjelma todennäköisesti toimii hyvin edetessäsi riveissä tilanhoidon tai karjanhoitoa.Enemmän opit ja käytäntö, sitä paremmat mahdollisuudet ovat todennäköisesti löytää täyttää uran maataloudessa.

Kuten minkä tahansa koulutusohjelmaa, kustannukset vaihtelevat maittain ja kouluittain. Kun löydät ohjelman, joka näyttää lupaavalta, ota yhteyttä koulun tarjoavat sitä ja kysyä suoraan noin ohjelman kustannuksista.

Kun olet ansainnut tutkintotodistus maataloustuotteiden tieteeseen, voit mennä uran karjanhoito, istutus hallinta, tilanhoito tai maatalouden tutkimusta. Saatat löytää työtä konsultointi pieniä maataloustoiminta, auttamalla paikallisten viljelijöiden suunnitella ja toteuttaa hallittavissa laadunvalvonta, jätehuolto ja tuholaistorjunta järjestelmiä. Tai, saatat päätyä työskentelee varastossa aineena tai jotain, että luonto.

Löytäminen verkossa vaihtoehtoja maatalouden tutkimukset voivat olla hyödyllisiä, jos olet jo työskentelevät liittyvältä alalta.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.