Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Diplomit Ohjelmat sisään Kansainväliset keittiöt sisään Port-Valais, Sveitsi 2023/2024

1 Diplomi Ohjelmat sisään Kansainväliset keittiöt sisään Port-Valais, Sveitsi 2023/2024

Yleiskatsaus

Kansainvälisiä ruokia korostavat ohjelmat ja kurssit keskittyvät makuihin ja ruokiin, joita perinteisesti valmistavat eri maista ja etnisistä taustoista tulevat ihmiset. Kun ravintola- ja catering-asiakkaat kehittävät hienostuneita ruokamakuja, näiden ainutlaatuisten kansainvälisten ruokien kysyntä kasvaa päivittäin.

Sveitsi (saksa: Schweiz, ranska: Suisse, italia: Svizzera, retoromaania: Svizra. Sveitsi on joitakin maailmanmainetta universites kuten ETH Zurich, EPFL Lausanne, IHEID Genevessä, Lausannen yliopisto tai yliopiston St. Gallen. Muista, se 's paljon parempi puhua paikallista kieltä, joten jos voit ' t puhuvat joko ranska, saksa tai italia, parempi mennä kielikurssille ensin.

Opiskelijat voivat hakeutua dimplomiohjelmaan joko suoraan toisen asteen opintojen jälkeen hankkimaan tietyn alan osaamista tai vasta myöhemmin, alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suoritettuaan, jolloin tavoitteena on yleensä tiettyä uraa varten tarvittujen taitojen hiominen.

Lue lisää

Suodattimet

 • Diplomi
 • Sveitsi
 • Elintarviketutkimus
 • Kansainväliset keittiöt
Opintoalat
 • Elintarviketutkimus (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat