Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Diplomit Ohjelmat sisään Kansainväliset keittiöt 2023

4 Diplomi Ohjelmat sisään Kansainväliset keittiöt 2023

Yleiskatsaus

Korkeakoulu myöntää tutkintotodistuksen tietyn opintoalan opintojen suorittamiseen. Koulutusohjelmat kestävät tyypillisesti yhdestä kahteen vuoteen ja voivat lisätä työmarkkinoiden potentiaalia.

Mikä on kansainvälisen keittiön tutkintotodistus? Kurssityö keskittyy tyypillisesti kansainvälisiin ruokiin, jotka alkavat peruseseptit ja alkupalat sekä siirtyvät monimutkaisiin liha-, kasvis-, kala- ja äyriäisruokiin. Jälkiruoat sisältyvät myös täydelliseen valikkoon. Lisäkurssit voivat sisältää tietoja buffet- ja ruokailualueista, erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä sekä ruokavalion rajoituksista ja korvauksista. Jotkut kurssit tarjoavat myös työharjoittelua valmistumisen jälkeen.

Luovuus, kärsivällisyys ja tiimityötaidot auttavat pitämään keittiön sujuvan mielenkiintoisia ruokia rauhoittaakseen eri yksilöiden maut. Keittiön ulkopuolella nämä taidot voivat auttaa loppututkinnon uraa tavoitteissa, ihmissuhteissa ja liikesuhteissa.

Olipa yksittäinen opiskelija opiskelee ulkomailla vai kotimaassa, se vaikuttaa suuresti kokonaiskustannuksiin. Muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon ohjelman aikana, ovat palkkiot, lisäkurssivaatimukset, majoitus ja ohjelman pituus. Diplomityöohjelmat tarjoavat peräkkäisen hallinnan kuudessa kuukaudessa vuodessa, vaikka jotkut mahdollistavat kurssimoduulien jakamisen.

Monet ottavat kansainvälisen keittiön tutkintotodistuksen tulla kokin tai kokki. Muita työmahdollisuuksia ovat ruokapalvelupäällikkö, kokki kokki, leivonnaiset kokki, elintarvike tiedemies, ruoka blogger, ruoka stylisti ja henkilökohtainen kokki. Muita paikkoja ovat leipuri, ravintolan omistaja, ravintolapäällikkö, suklaakakku, leivonnaiset kokki, ruokakauppa, ruoka- ja juomaoperaattori ja johtava kokki, ja jotkut ovat menneet isännöimään ruoanlaittoesityksiä. Työpaikkoja on saatavilla useissa eri palveluissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa, risteilyaluksissa, kahviloissa, yrityksissä, kylpylöissä, lääketieteellisissä tiloissa, lomakohteissa ja risteilyreiteissä.

Kansainväliset keittiön ohjelmat ovat usein täysipäiväisiä vaihtelevia aikoja varten kiireisille aikatauluille ja käytännönläheistä koulutusta verkkokurssien avulla. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Diplomi
  • Elintarviketutkimus
  • Kansainväliset keittiöt
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto