Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 22 Diplomit Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2024

22 Diplomi Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2024

Yleiskatsaus

Yksityisille kiinnostunut ravintola-alalle, Diploma in Hotel Management luo pohjan tuleville työllisyyden. Ohjelmat voivat vaihdella yhdestä kolmeen vuoteen, riippuen koulun ja on mahdollisuuksia ympäri maailmaa.

&nbsp

Mikä on Diploma in Hotel Management? Tämä tutkinto yhdistää perus hotelli johtamiskoulutus omakohtaista paikalla luokissa. Opiskelijat saavat ensikäden katsomaan vastaanotto, huoneita jako, ja ravintolatoiminta. Front-of-the-talon kurssit voivat sisältää juhlille ja catering, elintarvikehygieniaa, siivous tiede, juoma ja baari toimintaa, ja asiakaspalvelu. Back-of-the-talon luokat voivat sisältää varainhoidon valvonta ja kirjanpito, henkilöstöhallinto, markkinointi, hallinto, ja organisaation käyttäytymistä. Monet ohjelmat yhdistää luokan työn harjoittelupaikkoja auttaa kehittämään tosielämän kokemuksia.

&nbsp

On olemassa monia etuja ansaita tutkinto Hotel Management.Taitoja opit avulla voit tulla parempi johtaja kaikilla aloilla elämääsi, ja voit kehittää viestintätaitoja, joiden avulla saat kautta tahansa tilanteessa. Valmistuneet ovat rajattomat työmahdollisuuksia ympäri maailmaa, ja vaikka ne alkavat lähtötason asema, etenemismahdollisuuksia ovat suuria.

&nbsp

Koska on niin monia kansainvälisiä ohjelmia, kustannukset vaihtelevat suuresti koulusta toiseen. Kun löydät pari kouluista kiinnostavat sinua, ota ne suoraan kysyä ohjelman kesto ja kustannukset sen.

&nbsp

Tutkinnon Hotel Management valmistelee opiskelijoita eri tehtävissä vieraanvaraisuus kenttään. Ura mahdollisuuksia ovat Kongressi- ja koordinointi, huonejako hallinta, myynti ja markkinointi, henkilöstöhallinto, ja hallinto. Enemmän kokemusta ja tietoa, korkeampi johtotehtävissä ja johtotason mahdollisuuksia tulevat saataville.

&nbsp

Koska monet ohjelmat tarjotaan kansainvälisesti, tietyt koulut voivat tarjota joitakin online-kursseja. Nämä voivat auttaa niitä, jotka tarvitsevat joustavampaa aikataulua tai asuvat kaukana koulussa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Diplomi
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotellin johtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (22)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto