Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Diplomit Ohjelmat sisään Floristiikka 2024

4 Diplomi Ohjelmat sisään Floristiikka 2024

Yleiskatsaus

Kuten useimmat astetta, opiskelijat myönnetään tutkintotodistus suoritettuaan opintonsa jonkin tietyn alan tai kenttään. Saadakseen sertifioinnin tutkintotodistuksen edellyttää yleensä vähemmän opetusta kuin kehittyneempi määrin, mutta tarjoaa paljon samat edut.

Mikä on tutkintotodistus kukkakaupoissa? Making kukka-asetelmia on koulutettu taito niin paljon kuin taidetta. Opiskelevat tutkintotodistus kukkakaupat usein opetusta huolehtiessaan kukkien ja perus kasvitieteen, lisäksi jatkokoulutus kukkaistutukset. Sekä oppimisen miten luoda erilaisia ​​kukka-asetelmia, kuten koreja, centerpieces, kukkakimput, corsages ja häät kukat, opiskelijat voivat myös oppia historiasta kukka, kehittää kukka malleja ja suositellut toimintatapoja floristeille.

Ansaitsemalla tutkintotodistus, ihmiset voivat saada sertifioinnin tarpeen edistää uraansa alalla tai harjoittaa lisäkoulutusta.Kurinalaisuus ja analyyttisiä taitoja oppinut valmiiksi työselostus voi myös edelleen yksi 's menestystä millään alalla.

Kustannukset tutkintotodistus kukkakaupat vaihtelee riippuen koulu, pituus kursseista mukana, onko se verkossa ja muista tekijöistä. Vahvista hinta valitsemasi ohjelman, tarkista instituutin n opintotoimistoon.

Uravaihtoehtoja floristeille vaihtelevat yhden 's ensisijainen työympäristöä. Jotkut voivat löytää työtä tukku yritysten, valitsemalla kukkia vähittäiskaupan kukkakaupat tai online-yhtiöt, kun taas toiset voivat vuokrata pieniä paikallisia kukkakauppoja. On myös mahdollista saada kantoja tehdä kukka-asetelmia varten ruokakaupat tai olla itsenäisiä ja järjestää kukkia asiakkaille häitä ja muita juhlia.

Saadakseen diplomin kukkakaupat, sinun pitäisi hakea ohjelma, joka sopii elämäntapa ja taloudellinen tilanne, onko tämä on henkilökohtaista tai verkossa kursseista.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Diplomi
  • Biotieteet
  • Puutarhanhoito
  • Floristiikka
Opintoalat
  • Biotieteet (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto