Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Diplomit Ohjelmat sisään Auditointi 2023

4 Diplomi Ohjelmat sisään Auditointi 2023

Yleiskatsaus

Tutkintotodistus on teko myöntänyt oppilaitoksen opiskelija, joka on suorittanut tietyn hoito kursseista. Se edustaa asiantuntemus aiheesta, joka ei olisi voitu saavuttaa muuten.

Mikä on tutkintotodistus tilintarkastus? Prosessi tilintarkastuksen määritellään järjestelmällinen tarkastaminen eri rahoitusasiakirjoihin organisaation tai yksittäisen kolmannen osapuolen varmistuakseen niiden laillisuutta. Saavuttaa tutkintotodistus tästä aiheesta, opiskelijan on suoritettava työselostus liittyvät pitkälti talouden ja liiketoiminnan käytäntöjä. Yhteinen luokan aiheita ovat laskentatoimi, rahoitus ja liikejuridiikan. Jos opiskelija haluaa työskennellä yritysten kanssa kansainvälisesti, hän tulee perehtyä oikeudellinen taloudellisten käytäntöjen ulkomailla sekä kotona.

On taso taloudellisen ja työsuhdeturvan mukana ansaita tutkintotodistus tilintarkastuksen tarjoama muutamia muita ammatteja.Varmistaminen laillisen kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen on tarkkaa tasapainoilua edellyttävät koulutettua väkeä.

Kustannukset tutkintotodistus ohjelman tilintarkastuksen voi vaihdella suuresti riippuen sijainnista ja laitoksen maineen. Sinänsä lisätutkimusta ja viestintää koulun hakutoimistojen on tarpeen saada kovaa numeroita.

Tilintarkastus uraa voidaan todella tehdä sekä julkisen ja yksityisen sektorin liiketoimintaa. Valtion virastot kuten Yhdysvaltojen Internal Revenue Service työllistää tilintarkastajien kun asiakirja viilaus eivät täsmää. Toisaalta, monet yksityiset yritykset työllistävät sisäisten tarkastajien, jonka tehtävänä on jatkuvasti varmistaa, että liiketoiminnassa on rajoissa lakia.

Opiskelemaan voi löytää ohjelmia tilintarkastuksen sekä verkossa ja kampuksilla korkeakoulujen maassa ympäri maailmaa.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Diplomi
 • Taloustieteen opinnot
 • Auditointi
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto