Keystone logo

10 Diplomi Ohjelmat sisään Ammattimainen ruoanlaitto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Diplomi
  • Elintarviketutkimus
  • Ammattimainen ruoanlaitto
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

    Diplomi Ohjelmat sisään Ammattimainen ruoanlaitto

    Yhteisön ja teknillisten oppilaitosten on tarjottava tutkintotodistus, joka ilmaisee aiheen hallintaa erilaisiin taitoihin ja aiheisiin. Diplomat ovat usein maailmanlaajuisesti tunnustettuja ja voivat tarjota kilpailuetua työmarkkinoilla.
    Mikä on ammattipätevyyden tutkintotodistus? Kurssin opetus kattaa kansainvälisen keittiön, mukaan lukien ranskalainen, italialainen ja aasialainen. Opetellaan usein gastronomiaa, ruokavalion kehittämistä, turvallisuutta, hygieniaa, kulinaarisia koristeita, leivontaan, leivonnaisten ruoanlaittoon ja viimeisimpiin ruoanvalmistusmenetelmiin. Jotkut kurssit opettavat akateemisia kirjoituksia, taloushallintoa, keittiönhallintaa, henkilöstön kehittämistä ja liiketoiminnan etiikkaa. Useimmat vaativat oppilaita suorittamaan tentti kurssinopetuksen lopussa. Ohjelmat kestää kuusi kuukautta vuodessa, riippuen kokopäiväisestä tai osa-aikatyöstä ja laitoksesta.
    Organisaatio- ja johtamistuntemukset ulottuvat keittiön ulkopuolelle ja vaikuttavat positiivisesti oppilaiden elämisen muihin osiin. Liiketoimintaosaaminen ylittää myös keittiön, joka auttaa yksilöitä henkilökohtaiseen talouteen, yrittäjyyteen ja urakehitykseen.
    Kulinaariset taiteen ohjelmat ovat käytettävissä ympäri maailmaa, joten niihin liittyvät kulut vaihtelevat paikan, laitoksen ja keston mukaan. Tarvitaan lisätutkimuksia tietyn ohjelman kustannusten selvittämiseksi.
    Ammattitekniikan tutkintotodistus valmistelee opiskelijat työskentelemään kulinaarisissa taiteissa. Mahdollisia työpaikkoja ovat ravintolapäällikkö, keittiöpäällikkö, johtava kokki, ravintolan omistaja, leivonnaiset, kokki kokki ja catering-johtaja. Kokit toimivat monilla teollisuudenaloilla ja yrityksissä, kuten ravintoloissa, risteilyaluksissa, hotelleissa, sairaaloissa, hoitokodeissa ja teollisissa ravintoloissa. Muita uramahdollisuuksia ovat henkilökohtaiset kokit, ruokapalvelun päälliköt, ruoka-bloggaajat, elintarvike-tiedemiehet, ruoka stylistit, leipurit, suklaajäätelöt, elintarviketurvallisuusjohtajat, yritysten kokit, ruoka- ja juomaoperaattorit, line-kokit, prep-kokit ja pikaruokarahastot.
    Täysi- ja osa-aikaiset ohjelmat ovat saatavilla useilla eri instituutioilla kampus- tai online-ohjeiden mukaan, jotta ne sopisivat kiireiseen aikataulusi mukaan. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.