Keystone logo
Arabiemiirikunnat

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Arabiemiirikunnat 2024

Laitosten lukumäärä: 23
  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tšekki
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 2 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Marokko
  • Brussels, Belgia
  • + 1 lisää

  Tavoitteenamme on edistää islamilaisen rahoituksen kehitystä levittämällä hyviä käytäntöjä, stimuloimalla innovaatioita ja edistämällä aloitetta. Keskustelemme tutkimustyön, julkaisujen, verkostoitumisalustojen luomisen ja koulutuksen avulla.

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Edulliset yritysohjelmat opiskelijoille yliopiston tutkintoon. Etsitpä kehitetään taitoja, parantaa joukkueen tai harjoittavat ammatillista koulutusta, MAK Institute oppimisen Pathways voi antaa sinulle kaiken mitä tarvitset.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat

  Vuonna 1997 perustettu EPTI on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien johtavista yksityisistä instituuteista, jotka vastaavat uusien tapahtumien kehittymiseen oppimis- ja teknologiamaailmassa. Se sijaitsee Sharjahin ylellisellä ja erinomaisella paikalla, ja siinä on tilavat luentosalit, hyvin rakennettu kirjasto, moderni tietokonelaboratorio 24h-internetyhteydellä sekä pätevän ja kokeneen tiedekunnan tiimi, joka on hankittu eri kansallisuudesta.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Atlas Educational Institute on yksi tunnetuimmista oppilaitoksista, joka perustettiin vuonna 1998 ja jonka ensisijainen visio ja missio on tarjota laadukasta koulutusta sekä kansalaisille että ulkomaalaisille erilaisissa opiskelumahdollisuuksissa eri tieteenaloilla sekä perinteisiä että nykyaikaiseen tietotekniikkaan perustuvat innovatiiviset opetusmenetelmät, Dubain opetus- ja nuorisoministeriön ohjeet, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Abu Dhabi Portsin pääkonttori sijaitsee Abu Dhabissa, Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien pääkaupungissa, ja se omistaa, hallinnoi ja ylläpitää 11 satamaa ja terminaalia Arabiemiirikunnissa ja Guineassa.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Polyskills Institute tarjoaa maailmanluokan koulutusta kieli- ja opettajakoulutuksen aloilla. Polyskills keskittyy paikallisiin vaatimuksiin ja teollisuuden vaatimuksiin pitäen samalla ajan tasalla uusimmat tekniset edistysaskeleet ja koulutusmenetelmät.

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) perustettiin vuonna 2007, ja sillä on seitsemän (7) yksikköä: Al Jazirahin tiede- ja teknologiainstituutti Abu Dhabissa, Al Jahelin tiede- ja teknologiainstituutti Al Ainissa, Baynounahin tiede- ja teknologiainstituutti läntisellä alueella, Al Reefin logistiikan ja sovelletun tekniikan instituutti Al Shahamassa, Sharjahin tiede- ja teknologiainstituutti Sharjahissa, keskiasteen teknilliset koulut (STS) ja ammatillisen koulutuksen kehittämiskeskus (VEDC).

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Tervetuloa Abu Dhabin ammattikorkeakoulun verkkosivustolle. ADPoly on valtion yksikkö, jota johtaa soveltavan teknologian instituutti. ADPoly on jännittävä uusi hanke, joka tuo kansainvälisesti tunnustetut pitkälle kehitetyn uran ja suurten ammattikorkeakoulujen ammattikorkeakoulututkinnot yhteistyössä eri kumppaneiden ja lahjakkaan järjestelmänvalvojien ja ohjaajien kanssa.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Kutsumme sinut tutustumaan poikkeukselliseen koulutustarjontaamme, joka vaihtelee yksinoikeudellisesta sertifiointivalmistelustamme lyhyempiin kohdennettuihin ohjelmiin valituilla aiheilla. Tarkistettuamme verkkosivustomme ota rohkeasti yhteyttä meihin selvittääksemme tapoja, joilla voimme työskennellä yhdessä saavuttaaksemme yhteiset tavoitteemme.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Knowledge Point on yksi johtavista koulutuslaitoksista Dubaissa, Arabiemiirikunnissa. Annamme opiskelijoille mahdollisuuden tarjota heille erinomaista koulutusta ja altistumista, jotta heistä tulee teollisuuden valmiita.

  • Al Nahda, Arabiemiirikunnat

  Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) on korkeakoulu, jonka alun perin perusti ja lisensoi Arabiemiirikuntien opetusministeriö vuonna 1998 nimellä Emirates Center for Management and Information Technology. Vuonna 2004 keskus nimettiin uudelleen nimellä Emirates College For Management And Information Technology , ja kehitettiin joukko viittä tehtävälähtöistä tavoitetta, joiden oli tarkoitus muokata yliopiston tulevaa kurssia.

  • Al Ain, Arabiemiirikunnat

  Syscoms Information Technology Institute on LULU-konsernin monipuolinen yritys, jolla on monipuolista liiketoimintaa ympäri maailmaa ja joka sijaitsee Abu Dhabissa. Alueen tunnettu korkealaatuisen koulutuksen instituutti vuodesta 1990 lähtien Syscoms Institute tarjoaa tällä hetkellä tietotekniikan, liiketalouden, pehmeiden taitojen ja kielen kursseja.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Development Institute for Science & Computer, joka tunnetaan nimellä ”DISC”, on koulutuskeskus, joka sijaitsee Dubain keskustassa, Arabiemiirikunnissa. Olemme vuosikymmenien ajan osoittaneet erinomaisen kannattavuustason ja kasvun Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja maan ulkopuolella opiskelevien edustajien lukumäärän suhteen. Kilpailuetumme yhdessä uusien harjoittelutekniikoiden kanssa asettaa DISC: n koulutuspalvelujen eturintamaan.