Keystone logo
Arabiemiirikunnat

Opiskelu Akateeminen kurssi sisään Arabiemiirikunnat 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  673
 • Osuus apuohjelmista

  53
 • Internet-liittymä

  91
 • Paikallinen kuljetus

  68

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  11
 • Tuoppi paikallista olutta

  9

Viisumivaatimukset

Opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella Arabiemiirikunnissa, on haettava Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumia. Opiskelijaviisumeja tarjotaan kokopäiväisiin ohjelmiin. On olemassa lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia viisumeja.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumi

Hinta ja valuutta

Opiskelijan oleskeluluvan hinta riippuu sponsorista (vanhempi tai yliopisto), sponsorin lainkäyttöalueesta (yliopiston tapauksessa), jos hakija on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sisällä tai ulkopuolella ja jos hakemus käsitellään normaalilla tai nopeutetulla tavalla.

Kuka voi hakea viisumia?

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien laki edellyttää, että kaikki ei-kotimaiset (paitsi GCC: n kansalaiset) opiskelijat hankkivat "opiskelijan maahantuloluvan" ja sen jälkeen "opiskelijan oleskeluviisumin" opintojensa ajaksi. Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC) jäsenmaat ovat Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopistot

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumia kansainvälisille opiskelijoille helpottavat Arabiemiirikuntien yliopistot itse. Opiskelija voi lähettää dokumenttinsa suoraan yliopistolle.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun yliopisto lähettää sinulle tarjouskirjeen ohjelmasta ja hyväksyt sen, se aloittaa viisumihakemusprosessin. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumi ei vaadi kansainvälisiä opiskelijoita saapumaan erilliseen viisumihaastatteluun.

Vaikka dokumentointiprosessi voi vaihdella yliopistoittain, jotkut Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumin yleisesti vaadituista asiakirjoista ovat:

 • Värillinen passikopio, joka on voimassa vähintään seitsemän kuukautta.
 • Värillinen passikokoinen valokuva
 • Täytetyt yliopistolomakkeet
 • Lukukausimaksu- ja viisumimaksun kuittikopio
 • Täytetyt sairausvakuutusasiakirjat

Milloin kannattaa hakea?

Ihannetapauksessa opiskelijaviisumiprosessin tulisi alkaa vähintään 1–2 kuukautta ennen lukukauden alkua, jotta he voivat huolehtia lähtötarkistuslistan muista näkökohdista. Viisumin käsittely kestää yleensä noin 15–20 päivää, mutta se vaihtelee yliopistoittain. Kansainvälisillä opiskelijoilla on myös mahdollisuus valita Express-käsittely, joka maksaa normaalia enemmän käsittelyä. Express-käsittelyssä opiskelijat voivat saada UAE Students Visan 10 päivän kuluessa.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumit ovat voimassa 12 kuukautta. Kansainvälisten opiskelijoiden on uusittava opiskelijaviisuminsa 12 kuukauden jakson lopussa, jos heidän ohjelmansa on pidempi kuin kyseinen ajanjakso. Opiskelijoilta veloitetaan uusimis- ja sairausvakuutusmaksu uusimisesta. Kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava viisumin uusimisasiakirjansa vähintään kuukautta ennen viisumin voimassaolon päättymispäivää.

Käsittelyaika

20 Days

Työmahdollisuudet

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansainväliset opiskelijat voivat ryhtyä kampukselle sekä kampuksen ulkopuoliseen työhön. He tarvitsisivat kuitenkin tähän luvan yliopistolleen. Jos opiskelijoilla on yliopiston sponsorointia, he voivat lähestyä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien työvoimaosastoa saadakseen luvan osa-aikatyöhön Arabiemiirikunnissa.

Opiskelijan oleskeluluvan arvioitu hinta on Dh2,500 ilman vuokravakuutta (jos sovellettavissa), tiedostojen avaamismaksuja (tarvittaessa), asiakirjojen laillistamista ja kääntämistä (tarvittaessa). Opiskelijan työluvasta peritään Dh500:n lisämaksut.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Yleensä on kolme syytä, miksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opiskelijaviisumi voidaan hylätä:

 1. Maahanmuuttoelin saattaa kieltää sen.
 2. Yliopiston rekisterinpitäjä voi hylätä sen.
 3. Opiskelija ei ehkä läpäise lääketieteellistä testiä (vaaditaan opiskelijaviisumin hakuprosessissa).