Keystone logo
Uusi-Seelanti

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Uusi-Seelanti 2024

Laitosten lukumäärä: 12
  • Auckland, Uusi-Seelanti

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) on NZQA: n hyväksymä palveluntarjoaja, joka sijaitsee Aucklandissa. Uusi Seelanti. NCBT on rekisteröity Uuden-Seelannin pätevyysvirastossa (NZQA) vuodesta 1995 lähtien ja on perustamisestaan lähtien keskittynyt tarjoamaan laadukasta koulutusta painottaen voimakkaasti pastoraalihoitoa kansainvälisille opiskelijoille.

  • Wellington, Uusi-Seelanti

  Campbellissä opiskelijat saavat parhaan englanninkielisen opetuksen osana rikastavaa opiskelijakokemusta Wellingtonin ja Aucklandin kampuksillamme. Olemme ylpeitä Campbellin pitkästä historiasta ja maineesta tarjota huippuluokan akateemista oppimista huolehtivassa ja tukevassa ympäristössä.

  • Christchurch, Uusi-Seelanti

  University of Canterbury International College (UCIC) tarjoaa eksklusiivisen Pathway Canterburyn yliopiston perustutkinto-ohjelmiin. UCIC tarjoaa yliopistonsiirto-ohjelmia (UTP), jotka ovat ainutlaatuisia Uudessa-Seelannissa. UTP: t vastaavat Canterburyn yliopiston ensimmäistä kandidaatin tutkintovuotta.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  New Zealand School of Wines and Spirits koulun (NZSWS) perusti vuonna 2006 Jane Skilton MW. NZ: n johtava Wine & Spirit Education Trust (WSET) -kurssien tarjoaja ja ainoa WSET: n hyväksymä koulu, jonka omistaa ja ylläpitää viinimestari.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Celia Hayn perustama New Zealand School of Food & Wine on kouluttanut seuraavan sukupolven baristeja, kokkeja, ravintola- ja kahvilamiehiä, vieraanvaraisuuden johtajia, sommeljeja ja viinialan ammattilaisia, vieraanvaraisuuden matkailualan yrittäjiä sekä ihmisiä, jotka rakastavat hyvää ruokaa siitä lähtien. 1995.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Tervetuloa Abacus Institute of Studies kampuksille Aucklandiin ja Christchurchiin. Olet valinnut erinomaisen koulutusorganisaation tukemaan ja edistämään oppimistasi. Aikasi kanssamme on merkittävä, ja kannustamme sinua tasapainottamaan akateemista toimintaa ja nautintoa kampuksen elämästä.

  • Waitākere, Uusi-Seelanti

  UUNZin tehtävänä on tarjota opiskelijoille kaikkialta maailmasta oppimiskokemuksia, jotka antavat heille mahdollisuuden osallistua menestyksekkäästi Uusi-Seelantiin ja maailmanlaajuiseen työvoimaan. UUNZ pyrkii olemaan Uuden-Seelannin johtava oppimis- ja teollisuusvalmis koulutusyritys, joka tarjoaa muuttuvaa koulutusta.

  • Christchurch, Uusi-Seelanti

  Ara Institute of Canterbury Ltd on elinvoimainen, edistyksellinen, valtion rahoittama laitos, joka tarjoaa maailmanluokan korkea-asteen koulutusta.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Vuonna 1972 perustettu Crown on yksi Uuden-Seelannin pisimmistä korkea-asteen oppilaitoksista, joka tarjoaa koulutusta matkailun, matkailun, vieraanvaraisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin, tietojenkäsittelyn ja liiketoiminnan aloilla.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Techtorium (teollisuuskumppaneidemme avulla) innostaa kiivejä liittymään ICT-alaan. Tästä syystä olemme saaneet luokan 1 tarjoajan aseman tunnustuksena onnistuneista kurssikursseistamme.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Air New Zealand Academy of Learning -koulutusohjelmat on suunniteltu huippuosaamista ajatellen. Ohjelmamme ovat kehittäneet ilmailualan asiantuntijat, jotka ymmärtävät ilmailualaa maailmanlaajuisesti.

  • Wellington, Uusi-Seelanti

  Pioneer University Degree Pathway Provider Wellingtonissa Uusi -Seelanti.