Keystone logo
Thaimaa

Opiskelu Akateeminen kurssi sisään Thaimaa 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  330
 • Osuus apuohjelmista

  21
 • Internet-liittymä

  15
 • Paikallinen kuljetus

  28

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  6
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Viisumivaatimukset

Ei-maahanmuuttoviisumi ED (koulutus) - Tämäntyyppinen viisumi myönnetään hakijoille, jotka haluavat opiskella, osallistua seminaariin, koulutukseen tai harjoitteluun Thaimaassa.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Ei-maahanmuuttoviisumi ED (koulutus)

Hinta ja valuutta

USD 80

Opiskelijaviisumin hinta on maakohtainen ja voi olla noin 80 USD. Maksu voi muuttua.

Viisumin voi maksaa vain käteisellä joko suurlähetystössä tai lähettämällä tarvittavan määrän rahaa postitse. Viisumin hinta perustuu siihen, onko kyseessä kerta- vai monikertaviisumi. Maksut vaihtelevat myös maittain valuutasta riippuen.

Kuka voi hakea viisumia?

Thaimaassa opiskelemiseksi kaikkien ulkomaalaisten on haettava opiskelijaviisumia.

Huomaa: Opiskelijaviisumin hallussapito edellyttää, että suoritat vähintään kolme kurssia Thaimaassa. Neljän kurssin suorittaminen on kuitenkin suositeltavaa, jotta sinulla on vankka todiste opinnoistasi Thaimaassa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Thaimaan suurlähetystö tai pääkonsulaatti

Sinun on haettava viisumia vain Thaimaan suurlähetystöstä tai pääkonsulaatista kotimaassasi/asuinmaassasi tai nimetyssä Thaimaan suurlähetystössä.

Jos olet Thaimaassa 60 päivän turistiviisumilla, voit muuttaa viisumiasi poistumatta maasta viisumin ensimmäisten 30 päivän aikana - loput 30 päivää saattavat tarvita ei-maahanmuuttaja-ED-viisumin käsittelyyn. Turistiviisumin on joka tapauksessa oltava voimassa vielä vähintään 21 päivää. Jos näin ei ole, sinun on poistuttava Thaimaasta hakeaksesi viisumia ulkomailta. Laos, Kambodža, Malesia ja Singapore ovat lähellä olevia vaihtoehtoja tehdä niin.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Sinun on yleensä toimitettava seuraavat asiakirjat, kun haet opiskelijaviisumia:

 • Passi tai matkustusasiakirja, jonka voimassaoloaika on vähintään 6 kuukautta
 • Viisumihakemuslomake on täytetty kokonaan
 • Äskettäinen (4 x 6 cm) valokuva hakijasta
 • Konsulaatille osoitettu suosituskirje
 • Asianomaisen akateemisen instituutin/organisaation hyväksymiskirje
 • Niille, jotka haluavat opiskella yksityisessä laitoksessa, vaaditaan Thaimaan opetusministeriön tai muiden asianomaisten alaviranomaisten virallinen kirje, jossa hyväksytään ulkomaisten opiskelijoiden ilmoittautuminen ja jäljennös asianomaisen akateemisen instituutin rekisteröintitodistuksesta
 • Akateeminen tietue ja opiskelijatunnus (jos opiskelee tällä hetkellä)
 • Niille, jotka haluavat osallistua seminaareihin, koulutustilaisuuksiin tai harjoittelupaikkoihin, tarvitaan myös asianomaisen organisaation suosituskirje, joka on osoitettu konsulaatille.

Sinun on vahvistettava viisumisi ensimmäisten 90 päivän aikana maassa viisumityypistäsi riippumatta.

Milloin kannattaa hakea?

Kestää vähintään neljä arkipäivää, ennen kuin suurlähetystö käsittelee hakemuksesi sen jälkeen, kun olet tuonut sen heille. Tämä vaihtelee maittain, joten ota yhteyttä Thaimaan suurlähetystöön tai konsulaattiin omassa maassasi saadaksesi lisätietoja.

Opiskelijaviisumi on voimassa 3 kuukautta. Tämän viisumin haltijat voivat hakea oleskelun jatkamista maahanmuuttoviraston virastossa, ja heille voidaan myöntää oleskelun jatkaminen yhden vuoden ajaksi ensimmäisestä saapumispäivästä Thaimaahan.

Riippumatta siitä, kuinka kauan oleskelet Thaimaassa, sinun on ilmoitettava maahanmuuttovirastolle 90 päivän välein ja kerrottava heille nykyinen osoitteesi. Se on yksinkertainen lomake, joka sinun on täytettävä, eikä siitä peritä maksua.

Käsittelyaika

4 Days

Työmahdollisuudet

Et saa työskennellä, kun olet Thaimaassa opiskelijaviisumilla. Jos saat virallisen työpaikan viisumilla ja työluvalla, voit myös opiskella tällä viisumilla, mutta ei päinvastoin.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä muun muassa, jos et suorita vaadittua määrää kursseja tai jos annat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.