We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Saudi-Arabia

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Saudi-Arabia 2024

Laitosten lukumäärä: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabia

  Tehokkaan tutkintotodistusten ja teoriaa ja käytäntöä yhdistävien räätälöityjen kurssien avulla Josoor on perustamisestaan lähtien tarjonnut koulutus- ja koulutusratkaisuja yli 4000 osallistujalle, antamalla heille taitoja ja asiantuntemusta hallita urheilualan projekteja ja organisaatioita sekä tarjota maailmanluokan , korkean profiilin urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumat.

  • Buraydah, Saudi-Arabia

  Se on yksi Saudi-Arabian hallinnollisista alueista, ja sen pääkonttori on Buraidahin kaupunki. Qassim tunnetaan pohjaveden runsaudesta, ja se tarjoaa Saudi-Arabian kuningaskunnalle parhaat päivämäärät ja vihannekset. Alueen tärkeimmät kaupungit ovat: Buraidah, suurin kaupunki, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riad Alhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa ja muut.

  • Taif, Saudi-Arabia

  Taif University pääkampus sijaitsee tällä hetkellä Al-Hawiyyassa, Taifin kuvernoraatissa, Makkahin emiraatissa, Saudi-Arabian läntisellä alueella, Sarawat-vuoriston itärinteillä 1700 m merenpinnan yläpuolella Arabian lounaisosassa. Niemimaa. TU: lla on myös kolme haaratoimistokampusta Taifin kuvernoraatissa: Taraban haara (noin 150 km Taifista), Khurman haara (noin 200 km Taifista) ja Ranya haara (350 km Taifista).

  • Jeddah, Saudi-Arabia

  Pyrimme saavuttamaan institutionaalisen huippuosaamisen rakentamalla kestäviä strategisia kumppanuuksia edistämään koulutusprosessin ja erikoistuneiden käytäntöjen kehittämistä.

  • Abha, Saudi-Arabia

  Hyvä potentiaalinen asiakas, haluamme käyttää tilaisuutta esitelläksemme itsemme lyhyesti. HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) on voittoa tavoittelematon koulutus- ja tekninen koulutuslaitos, joka tarjoaa kaksivuotisen tutkinto-ohjelman vastavalmistuneille Saudi-Arabiaille. HIPIT on lisensoitu TVTC: llä (nro 210412). Instituuttimme on sitoutunut antamaan laadukasta koulutusta ja parhaita teknisen alan harjoittelijoita, joita KSA: n parhaat yritykset vaativat. HIPIT uskoo kannattaviin ja nautinnollisiin pitkäaikaisiin suhteisiin opiskelijoihimme, asiakkaihimme ja työntekijöihimme.

  • Rabigh, Saudi-Arabia

  Visio: olla paras palveluntarjoaja tehokkaiden kykyjen kehittämisessä vesi- ja energiateknologian alalla.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) on Aviation Australian ja Shamal Investmentsin yhteisyritys Saudi-Arabiassa.

  • Al Bukayriyah, Saudi-Arabia

  Sen lisäksi, että Sulaiman Al Rajhi Colleges on eräänlainen laatuinstituutio, jolla on ainutlaatuinen pääsy terveydenhuollon koulutusresursseihin maailmanlaajuisesti, yliopistomme erottuu myös kansainvälisistä kursseista, ainutlaatuisista opintokursseista, uusimmista opetussuunnitelmista, mahdollisuudesta siirtyä Maastrichtin yliopistoon missä tahansa vaiheessa.

  • Amman, Jordania
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 6 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...