We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Oman

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Oman 2024

Laitosten lukumäärä: 8
  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - on johtava korkealaatuisen ammatillisen koulutuksen tarjoaja Hospitality-, catering- ja matkailuteollisuudelle Persianlahden alueella. Omanissa Muscatissa sijaitseva yritys pyrkii tarjoamaan mahdollisimman kattavaa ja ammattimaista koulutusta.

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tarjoaa liike-elämän, ammatillisen kehityksen, johtamisen ja pehmeiden taitojen koulutusohjelmia ja työpajoja sekä kursseja, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita parantamaan englannin kieltään, IELTS: ää ja atk-taitoja henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Tarjoamme konsultointi- ja johtamiskoulutusratkaisuja.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology on GCC: n johtava koulutus Muscatissa, Omanissa. Tarjoamme erilaisia koulutusohjelmia tietotekniikan, tietokantatekniikan, projektinhallinnan, pehmeiden taitojen ja paljon muuta. Sitä johtaa tiimi uskomattoman lahjakkaita ammattilaisia, joilla on yli 30 vuoden yhdistetty kokemus IT- ja yrityskoulutuksesta.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) perustettiin Omanin sulttaanikuntaan vuonna 2004 tiedekuntana, jota hallinnoitiin voittoa tavoittelemattomana yksityisenä yliopistona. Se sijaitsee 140 km päässä Muscatin kansallisesta pääkaupungista Al-Dakhiliyan sisätiloissa lähellä historiallista entistä pääkaupunkia Nizwaa. Yliopisto pyrkii tarjoamaan progressiivisen ja turvallisen oppimisympäristön, jossa kunnioitetaan sulttaanikunnan perinteitä ja arvoja.

  • Salalah, Oman

  Salalahin teknillinen korkeakoulu on yksi johtavista teknisen koulutuksen tarjoajista Omanin sulttaanikunnassa. Se sijaitsee Salalahissa, Omanin puutarhakaupungissa. Salalah tunnetaan myös nimellä "Arabian hajuvesipääkaupunki". Kaupunki sijaitsee Omanin eteläosassa noin 1000 kilometrin päässä Muscatista, pääkaupungista. Asukkaat ovat erittäin ystävällisiä, anteliaita ja vieraanvaraisia. Jopa modernisoidessaan yhteisö on säilyttänyt vaalitun kulttuurin ja arvot.

  • Muladdah, Oman

  Al Batinahin eteläosassa sijaitseva teknillinen ja ammattikorkeakoulu - Al Musannah (aiemmin Al Musanna College Of Technology ) on tunnustettu yhdeksi johtavista teknillisistä korkeakouluista, jotka ovat sitoutuneet rakentamaan kestävän infrastruktuurin, ammattitaitoisen henkilöstön ja erinomaisen opiskelijakunnan vastaamaan koulutuksen ja työmarkkinoiden muuttuviin vaatimuksiin.

  • Muscat, Oman

  Tervetuloa Al-Zahra College for Women -kollegioon, joka perustettiin vuonna 1999 akateemisessa yhteydessä Al-Ahliyya Amman -yliopistoon ensimmäisenä naisille erikoistuneena korkeakouluna, josta tulee myöhemmin merkittävä koulutusmonumentti, joka edistää kokonaisvaltaista renessanssia nimeltä. sillä hänen majesteettinsa, sulttaani Qaboos.

  • Amman, Jordania
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 6 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...