Keystone logo

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Mansaari 2024

Laitosten lukumäärä: 3
  • Douglas, Mansaari

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Mansaari

  UCM: llä on pitkäaikainen maine erinomaisesta koulutuksesta saarella. Olemme ylpeitä siitä, että olemme innoittaneet, haastaneet ja valtuuttaneet oppilaamme vuosien varrella vaikuttamaan myönteisesti ympäröivään maailmaan. Tarjoamme laajan valikoiman kursseja, joihin kuuluvat akateemiset, ammatilliset ja ammatilliset vaihtoehdot sekä vapaa-aika ja virkistys. LISÄKOULUTUS Jatkokoulutuskurssimme kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten rakentaminen, liike-elämä, hallinto ja tietotekniikka; taide, muotoilu ja media; moottoriajoneuvojen suunnittelu ja valmistus; kampaamo ja kauneushoito; terveydenhuolto; lastenhoito; vieraanvaraisuus ja ateriapalvelu; laskenta ja IT; yleiset opinnot ja urheilu. Lisätietoja on jatko-opas- ja jatkokoulutussivullamme.

  • Douglas, Mansaari

  Institute Of Directors (IoD) perustettiin vuonna 1903, ja kolmen vuoden kuluessa meille myönnettiin kuninkaallinen peruskirja, joka tukee, edustaa ja asettaa standardeja yritysjohtajille valtakunnallisesti. Olemme edelleen ylpeitä kuninkaallisesta peruskirjastamme, ja se pysyy eturintamassa kaikessa, mitä teemme organisaationa.