Keystone logo
Malesia

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Malesia 2024

Laitosten lukumäärä: 32
  • Kuala Lumpur, Malesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Petaling Jaya, Malesia

  Matkamme Kolej Swasta Bandar Utamana (KSBU) alkoi vuonna 1990 kuudessa 4-kerroksisessa kauppapaikassa Damansara Uptownissa, Damansara Utama, Petaling Jaya odottaessamme tarkoituksellemme rakennetun pysyvän kampuksen valmistumista Bandar Utamassa, uudessa ja menestyvä sekakehityskaupunki Petaling Jayassa. Muutettuaan pysyvälle kampuksellemme KBU muutti nimensä KBU International Collegeiksi. Vuonna 2015 meidät nostettiin yliopistokouluun ja nimettiin uudelleen First City University Collegeiksi (First City UC).

  • Ipoh, Malesia

  Uskomme, että yksilöillä on kykyjä ja taitoja, ja jos heitä kasvatetaan, koulutetaan ja koulutetaan avoimen tiedonsiirron avulla mistä tahansa maailman kulttuurista tai sivilisaatiosta, heillä voi olla rooli itsensä, yhteiskunnan ja kansakunnan kehittämisessä. Tähän filosofiaan perustuen pyrimme tuottamaan ammattimaisia ja puoliammattilaisia, joilla on akateemista huippuosaamista, korkeita eettisiä ja moraalisia arvoja.

  • Alor Gajah, Malesia

  Kolej Universiti Agrosains (UCAM) -logo on saanut inspiraationsa kolmesta (3) lehdestä, jotka symboloivat kypsyyttä. Kolmen (3) värin alue on yleensä asteittainen muutos kehitysprosessissa.

  • Kampung Kuala Muda, Malesia

  Koska markkinarako on MERITUS, ainutlaatuinen lähestymistapa koulutukseen on tarjota käytännöllinen ja tehokas yhdistelmä perinteistä, modernia ja kokemuksellista oppimista menestyksen varmistamiseksi. Toisin kuin muut korkeakoulut, jotka keskittyvät vain tutkijoihin, MERITUS on sitoutunut tuottamaan hyvin pyöreitä tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät vastaamaan nykypäivän työnantajien vaatimuksiin, jotka ovat juurtuneet menestyshyveisiin ja joita huippuorganisaatiot etsivät valmistumisensa jälkeen.

  • Puchong, Malesia

  Korkeakouluministeriön (MOHE) 5 tähden (erinomaiseksi) yliopistoksi arvioima MALAYSIA Binary University on yksi Aasian vakiintuneimmista ja arvostetuimmista hallinto-, IT- ja yrittäjyyskoulutuksen yliopistoista. Yliopisto tarjoaa korkealaatuisia tohtori-, maisteri- ja kandidaattiohjelmia, jotka ovat kansainvälisesti tunnustaneet CommonWealth -yliopistojen liitto (ACU, Iso-Britannia), Kansainvälinen yliopistoyhdistys (IAU, Ranska), NARIC (Iso-Britannia) ja Malesian pätevyysviranomainen (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malesia

  Antamisen henki on aina ollut seinämme sisällä. Ymmärrämme tiedon välittämisen merkityksen tuleville sukupolville - aivan kuten perustajamme ensimmäistä kertaa levittivät leivontaosaamistaan paikalliselle yhteisölle yli 40 vuotta sitten, teemme nyt samoin ja itse asiassa enemmänkin, tuen kera kokemusta vuosikymmenien ajan.

  • Petaling Jaya, Malesia

  Cyberlynx International College on yksityinen korkeakoulu Kuala Lumpurissa, joka tarjoaa erilaisia tutkinto- ja todistuskursseja urheilusta, liiketoiminnasta ja muotoilusta. Kollegion perusti ryhmä akateemikkoja ja ammattilaisia, jotka ovat olleet koulutusalalla yli 25 vuotta.

  • Petaling Jaya, Malesia

  Olympia College perustettiin vuonna 1995 vastaamaan kasvavaan yksityisen korkeakoulutuksen tarpeeseen Malesiassa.

  • Kuala Sungai Baru, Malesia

  Kolej Universiti Islam Melaka , joka tunnetaan paremmin nimellä KUIM, on kokonaan omistama korkeakoulu Malakan osavaltion hallitukselle, joka perustettiin vuoden 1996 IPTS-lain nojalla.

  • Shah Alam, Malesia

  Ramsay Sime Darby Healthcare College ('College') on yksi Malesian terveydenhuollon koulutuksen edelläkävijöistä. Korkeakoululla on kokemusta akateemisesta huippuosaamisesta sen perustamisesta lähtien vuonna 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College on rekisteröity korkeakouluministeriössä korkeakoulutuksen tarjoajana.

  • Kuala Lumpur, Malesia

  Ole maailmanluokan mitä teet TMC International Aesthetic College on yksi kauneusalan johtavista kauneuden ja esteettisyyden opettajista.

  • Kuala Lumpur, Malesia

  Stamford College Melaka on perustamisestaan lähtien vuonna 1950 rakentanut perinteen kouluttaa ihmisiä, jotka haluavat ja etsivät tietoa ja menestystä elämässään.

  • Malacca, Malesia

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) perustettiin uskomaan ja ymmärtämään, että korkea-asteen koulutus on elintärkeää kansakunnan edistykselle. Laitos aloitti suotuisasti vuonna 1997, kun opetusministeri virallisesti avasi sen tuona aikana.

  • Kuala Lumpur, Malesia

  Mindvalley tarjoaa koulutuksen, jonka tavallisissa kouluissa unohdettiin olla ihminen, on enemmän kuin vain sitä, mitä rikkoutunut koulutusjärjestelmämme tekee siitä. Opetamme maailmalle taidetta elää todella poikkeuksellista, tyydyttävää ja onnellista elämää.