Keystone logo
Yhdistynyt kuningaskunta

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2023

Laitosten lukumäärä: 777
  • Shadwell, Yhdistynyt kuningaskunta

  LIS on uusi instituutio Lontoossa. Heidän ohjelmansa ovat syvästi monitieteisiä ja rakentuvat monimutkaisten, todellisten ongelmien ympärille. Miksi? Koska maailma on täynnä monimutkaisia ongelmia, jotka vaativat tieteidenvälistä lähestymistapaa; heidän ratkaisunsa eivät tule yhdestä aineesta tai erikoisalasta. Ilmastonmuutoksesta organisaatiokulttuuriin nykypäivän monimutkaisia ongelmia on lähestyttävä useammasta kuin yhdestä näkökulmasta. Tätä LIS tekee. He opettavat oppilaitaan tulemaan asiantunteviksi ongelmanratkaisijoita.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on opiskelijoille, jotka suhtautuvat oppimiseen elämäntapana. Tarjoamme tukevan yhteisön, jossa opiskelijat ja tiedekunta ovat vuorovaikutuksessa yhdessä oppimisprosessissa. IE Universityssä on henkilökohtainen, opiskelijakeskeinen yhteisö, jossa on runsaasti erilaisia yksilöitä, ideoita ja lähestymistapoja. Joka vuosi sen kampuksella on edustettuna yli 130 kansallisuutta, ja yli 75% sen opiskelijoista tulee Espanjan ulkopuolelta. IE-yliopisto on arvostettu ympäri maailmaa ja arvostetuimpien yhdistysten laadukas opetus. Innovatiivinen näkemys, yrittäjähenkinen ja humanistisiin tieteisiin keskittyvä ja akateeminen kurinalaisuus IE University on sitoutunut kouluttamaan ammattilaisia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan. Käytännöllinen lähestymistapamme oppimiseen alkaa luokkahuoneesta ja jatkuu kaikkialla maailmassa valmistaen opiskelijoitamme kansainvälisiksi ammattilaisiksi. Jos haluat inspiroivan ja haastavan koulutuksen, joka muokkaa sitä, kuka olet ja kuka sinusta tulee, IE University laajentaa näköalojasi, yhdistää sinut maailmaan ja opastaa sinua ainutlaatuiselle polulle, jota tarvitaan tavoitteidesi saavuttamiseen.

  • Kingston upon Thames, Yhdistynyt kuningaskunta
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kingstonin yliopistossa pyrimme parantamaan opiskelijoiden elämänmahdollisuuksia auttamalla heitä hyödyntämään oppimismahdollisuuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla ja antamalla heille tulevaisuuden taidot ja tiedot, joita tarvitaan 2000-luvun vaativassa työpaikassa.

  • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta

  Lady Margaret Hall ('LMH') on korkeakoulu Oxfordin yliopistossa. Perustajat nimesivät Collegen Lady Margaret Beaufortin, kuningas Henrik VII:n äidin ja tunnetun stipendin ja oppimisen suojelijan, kunniaksi. Ensimmäiset yhdeksän opiskelijaa hyväksyttiin vuonna 1879. College kasvoi, avasi ovensa miehille ja on nyt yli 600 opiskelijan ja 45 stipendiaattien yhteisö. LMH on yksi Oxfordin yliopiston 39 korkeakoulusta, joka on yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista ja englanninkielisen maailman vanhin yliopisto.

  • Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kokoamme yhteen tietojenkäsittelytieteen, kemian, tekniikan, matematiikan, fysiikan ja tähtitieteen asiantuntijat tarjoamaan erinomaista oppilaiden koulutusta ja tutkimusta seuraavissa kouluissa.

  • South Kensington, Yhdistynyt kuningaskunta

  Osana Imperial College Londonia, joka on maailman johtava tiede- ja teknologiajohtaja, ajamme globaalia liiketoimintaa ja yhteiskunnallista muutosta yhdistämällä liiketoimintaa, teknologiaa ja yrittäjähenkistä ajattelutapaa. Yhdistämme innovatiivisen ajattelun ja näkemyksen uuteen teknologiaan kehittääksemme ratkaisuja todellisen maailman ongelmiin, mikä hyödyttää liiketoimintaa ja parantaa yhteiskuntaa.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) on ollut arvostettu nimi brittiläisessä koulutuksessa yli 140 vuoden ajan. Tarjoamme perus- ja jatkokursseja Iso-Britannian ja kansainvälisille opiskelijoille osa- ja kokopäiväisesti. Pienempänä erikoisoppilaitoksena, jossa on asiantuntijahenkilökunta, meillä on erinomaiset mahdollisuudet auttaa sinua uramatkallasi – olemme auttaneet tuhansia opiskelijoita ympäri maailmaa tekemään juuri sen. Kurssimme tarjoavat taidot, joita tarvitset uralla liike-elämässä, johtamisessa, datatieteessä ja rahoituksessa painottaen vahvasti käytännön taitoja tosielämän tilanteista.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  King's College London on kansainvälisesti tunnettu yliopisto, joka tarjoaa poikkeuksellista koulutusta ja maailman johtavaa tutkimusta. Olemme omistautuneet ajamaan positiivista ja kestävää muutosta yhteiskunnassa ja toteuttamaan visiomme tehdä maailmasta parempi paikka.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  Yhdessä maailman jännittävimmistä pääkaupungeista sijaitseva London Met on inspiroivien ja määrätietoisten oppijoiden, opettajien ja innovatiivisten ajattelijoiden vieraanvarainen yhteisö. Tarjoamme laajan valikoiman kursseja perus- ja jatkotutkinnoista lyhyisiin kursseihin ja ammatillisiin pätevyyksiin, joista monet ovat saatavilla opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tarpeisiisi ja elämäntyyliisi parhaiten sopivaksi.

  • Madison, Yhdysvallat
  • Teaneck, Yhdysvallat
  • + 3 lisää

  Suurin yksityinen yliopisto New Jerseyssä, FDU, on voittoa tavoittelematon, ei-lahkollinen, monikampuksella toimiva laitos. Vuonna 1942 perustettu FDU saavutti nelivuotisen aseman vuonna 1948 ja hyväksynnän yliopistoksi vuonna 1956. Yliopisto tarjoaa yli 100 perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmaa, mukaan lukien farmasian, hoitotyön, kliinisen psykologian ja koulupsykologian tohtoriohjelmat; ja AACSB-akkreditoitu kauppakorkeakoulu. Tutkinto-ohjelmia tarjotaan kahdella New Jerseyn kampuksella ja kahdella FDU-paikalla Yhdysvaltojen ulkopuolella: Wroxton Collegessa Oxfordshiressä Englannissa ja Vancouverin kampuksella British Columbiassa, Kanadassa.

  • Bradford, Yhdistynyt kuningaskunta

  Bradfordin yliopistossa keskitymme luomaan edellytykset sosiaaliselle, kulttuuriselle ja taloudelliselle vaikutukselle. Olemme sitoutuneet sosiaaliseen osallisuuteen, ja työmme laajentaaksemme mahdollisuuksia ja mahdollistaaksemme opiskelijoiden saavuttaa potentiaalinsa on johtanut siihen, että olemme olleet Englannin yliopistojen sosiaalisen liikkuvuuden indeksin kärjessä kahden viime vuoden ajan.

  • Boston, Yhdysvallat
  • San Francisco, Yhdysvallat
  • + 4 lisää

  Enemmän kuin voittoa tavoittelematon kauppakorkeakoulu, Hult on dynaaminen monikulttuurinen yhteisö, joka kouluttaa, inspiroi ja yhdistää joitain maailman edistyksellisimmistä bisneslahjoista. Käännämme perinteistä lähestymistapaa koulutukseen käyttämällä tekemällä oppimisen kokemuksia muuttaaksemme opiskelijoiden taidot heti liittymisestä lähtien poikkeukselliseksi liikemieheksi heti valmistumisesta lähtien.

  • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

  Tervetuloa Queen's University Belfastin taiteiden, humanististen ja yhteiskuntatieteiden tiedekuntaan. Olemme dynaaminen yhteisö kansainvälisesti arvostetuista tutkijoista, tutkijoista ja opiskelijoista, jotka ovat sitoutuneet luomaan ja ylläpitämään nykyaikaista ja merkityksellistä yhdistetyn oppimisen paikkaa. Olemme avoimia kaikille kyvyille, toivotamme tervetulleeksi haasteet ja muutokset, ja olemme omistautuneet käyttämään aiheen asiantuntemusta muuttaaksemme elämäämme paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

  • Wallisdown, Yhdistynyt kuningaskunta

  Liity verkkoyhteisöömme ja uppoudu luovuuteen. Tutustu muihin luoviin tekijöihin, kun muokkaat ammattiasi verkko-oppimisen avulla. Kurssimme on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat intohimoisia tekemisistään ja motivoituneita ottamaan seuraavat askeleet urallaan omassa tahdissaan, omassa tilassaan. Jos etsit merkkiä liittyäksesi, tämä on se.

  • Neuchâtel, Sveitsi
  • Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää

  CIES - International Center for Sports Studies, on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Neuchâtelissa, Sveitsissä. Se perustettiin vuonna 1995 Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston sekä Neuchatelin kaupungin ja osavaltion välisenä säätiönä.