Keystone logo
Irlanti

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Irlanti 2024

Laitosten lukumäärä: 19
  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Irlanti

  Dublin Cultural Institute Limitedin tavoitteena on tarjota laadukkaita englannin kielikursseja opiskelijoille ystävällisessä ja vieraanvaraisessa ympäristössä. Tavoitteenamme on auttaa opiskelijoita saavuttamaan koulutus- ja uratavoitteensa ja tukea opiskelijamme Irlannissa.

  • Dublin Docklands, Irlanti

  The Institute of Banking (IOB) on 33 600 jäsenen ammatillinen verkosto, joka työskentelee pankki- ja kansainvälisillä rahoituspalveluilla. IOB on Dublinin yliopistollisen yliopiston (UCD) tunnustettu korkeakoulu. Se on osaamiskeskus, joka tarjoaa erityisopetusta ja elinikäistä oppimista rahoituspalvelualalle ja tarjoaa ohjelmia jäsenille heidän uransa jokaisessa vaiheessa.

  • Thomas Street, Irlanti

  Liffey College on yksityinen oppilaitos, joka sijaitsee Dublinin historiallisten ja kulttuuristen vapauksien alueella. Olemme vain kivenheiton päässä Guinness-varastosta, Christ Church -katedraalista, Dublinin linnasta, Temple Barista ja Grafton Street -kadulta. Lähistöllä on myös paljon kahviloita, ravintoloita ja muita mukavuuksia.

  • Cork, Irlanti

  Cork Education and Training Board (CETB) perustettiin vuonna 2013 integroimalla Cork Cityn ja Corkin kreivikunnan VEC: t, ja tammikuussa 2014 Fás-koulutus Corkissa kuului Cork ETB: n toimivaltaan. Ensimmäistä kertaa jatkokoulutuksesta (FET) tuli osa yhtenäistä, johdonmukaista, integroitua rakennetta.

  • Blackrock, Irlanti

  Tervetuloa Blackrock Further Education Institute (BFEI), joka sijaitsee Blackrockin kylässä, Dublinin tasavallassa - aiemmin Senior College Dún Laoghaire (SCD), College muutti Dún Laoghairesta kesäkuussa 2014 ja muutti sen Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Irlanti

  Haluatko siirtyä suoraan työelämään tai edetä kolmannelle tasolle, Dun Laoghaire Further Education Institute toivottaa sinut tervetulleeksi urakehityksen seuraavaan vaiheeseen. Tarjoamme erinomaista koulutusta median ja äänen, terveyden ja urheilun, muotoilun, kestävän energian, tietojenkäsittelyn ja tekniikan sekä taiteiden ja humanististen tieteiden aloilla.

  • Cashel, Irlanti

  Tarjoamme laadukasta kinesiologista koulutusta ja tuotamme tehokkaita, osaavia ammattilaisia vastaamaan täydentävien hoitojen kasvavaan kysyntään tänään. Valmistuneet auttavat ihmisiä Irlannissa ja muualla maailmassa.

  • Tipperstown, Irlanti

  Marketing Institute on Irlannin markkinointihenkilöiden ammatillinen elin. Se on olemassa "jotta markkinoijat voisivat rakentaa upeita tuotemerkkejä ja uraa". Se tekee tämän jakamalla parhaita käytäntöjä, oivalluksia ja asiantuntijasisältöä, rakentamalla markkinoijien yhteisöä ja auttamalla markkinoijia urakehityksessä.

  • Naas, Irlanti

  Irish Institute of Training & Development , joka perustettiin vuonna 1969, on voittoa tavoittelematon ammatillinen elin, joka edustaa henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita henkilöresurssien koulutuksesta ja kehittämisestä Irlannissa. Yli 2000 jäsentämme työskentelee liike-elämässä, teollisuudessa, konsultoinnissa, vapaaehtoistyössä, yhteisössä, koulutuksessa ja julkisella sektorilla.

  • Kildare, Irlanti

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Irlanti

  Coláiste Dhúlaighin jatkokoulutuskeskus (CDCFE) tarjoaa tutkintotodistuksen jälkeisiä todistuksia (PLC) QQI-tasoilla 5 ja 6 sekä ylemmässä kansallisessa tutkintotodistuksessa monilla eri aloilla.

  • Mountjoy, Irlanti

  Täällä kirkkokuntien välisessä Raamatun yliopistossa raamatullisen koulutuksen ja johtamisen kehittämisen huippuosaaminen on toiminnan ydin. Olemme kirkkojen välinen raamatunkorkeakoulu, ja olemme pyrkineet palvelemaan Irlannin kirkkoa yli 30 vuoden ajan.

  • County Dublin, Irlanti

  The Institute Of Education aineen valinnassa ei ole rajoituksia. Koska käytettävissä on 26 aihetta, opiskelijoilla on joustavuus valita lopputodistukseen yhdistelmä aiheita, jotka sopivat parhaiten heidän vahvuuksiinsa, kiinnostuksen kohteisiinsa ja tulevaisuuden toiveisiinsa.

  • Dublin, Irlanti

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...