Keystone logo
Indonesia

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Indonesia 2024

Laitosten lukumäärä: 5
  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jakarta, Indonesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jakarta, Indonesia

  Jakarta International College (JIC) perusti Jakarta vuonna 2002 ryhmä ammattilaisia, jotka huolehtivat ja ovat sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista kansainvälistä koulutustasoa. Viimeisten 19 vuoden ajan JIC on ollut ainoa Monash College Jakartan toimittaja, joka välittää Monash College -tutkinnon ja Monash University Foundation Year (MUFY) -tapahtuman. Tuhannet opiskelijat ovat siirtyneet menestyksekkäästi Monashin yliopistoon ja muihin arvostettuihin yliopistoihin Australiassa.

  • West Jakarta, Indonesia

  Raffles College (tunnettiin aiemmin nimellä INTI College Indonesia ja Raffles Academy) on maan kansainvälistetyn yksityisen oppilaitoksen edelläkävijä, ja Jakarta on myös osa The Raffles Christian Group of Schoolsia (RCGS). Raffles College on saanut käytännön ja innovatiivisten kurssien joukosta maineen arvostettuna laitoksena, joka tarjoaa kansainvälisiä Pathway ohjelmia ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja ammattitutkintoja vuodesta 2001 lähtien.

  • Makmur, Indonesia

  IMPERIA COLLEGE (aiemmin Imperia College of Hospitality ) tai ICH perustettiin vuonna 2011, suhteellisen uusi. Silti yritys on toiminut yli kymmenen vuoden ajan ja tarjonnut onnistuneesti vieraanvaraisuuden taitoja yli tuhannelle opiskelijalle.