Keystone logo
Espanja

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Espanja 2023

Laitosten lukumäärä: 256
  • Barcelona, Espanja

  EUROAULA University College on vuonna 1987 perustettu matkailualan koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Vuodesta 1997 EUROAULA on ollut sidoksissa Gironan yliopistoon, ja se tarjoaa matkailun tutkinnon, matkailun kaksoistutkinnon ja kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisen sekä maisterin- ja jatkotutkinnot. Siksi nuo yliopisto-opinnot ovat täysin virallisia ja tunnustettuja.

  • Barcelona, Espanja

  Koko 20-vuotisen oppilaitoksen historiamme aikana jokainen Zigurat Global Institute of Technology -instituutin askeleemme on kehittynyt. Zigurat oli yksi ensimmäisistä Mesopotamian rakennuksista ja symboloi paremmin kuin mikään muu tekniikan, arkkitehtuurin, tiedon ja teknologisen muutoksen historiaa, joka edustaa meitä.

  • Barcelona, Espanja
  • Zürich, Sveitsi

  Swiss School of Business Research tarjoaa akateemista huippuosaamista sveitsiläisellä laadulla opiskelijoillemme, jotka hakevat kaikkialta maailmasta innovatiivisia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. Tarjoamme lukuisia etuja ja mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä, jossa opiskelijat voivat juhlia kulttuurienvälistä monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetustyylejä.

  • Madrid, Espanja

  CUNEF on yksityinen yliopisto, joka on tunnustettu Madridin yhteisön lailla 6/2019, 27. maaliskuuta. CUNEF Universidad inspiroivia elementtejä ovat opetuksen ja tutkimuksen erikoistuminen, huippuosaaminen ja kansainvälistyminen.

  • Madrid, Espanja

  Yllämainitun metodologian yhdistäminen koulutusohjelmaan liittyvien tapahtumien, kuten lähetysten TwitchTv:ssä tai käytäntöjen toimittamiseen GitHubissa, järjestämiseen yhdistää kaksi ITTI:n perusominaisuutta ja ainutlaatuista ominaisuutta: mahdollisuus saada virallisesti sertifioitu valmistaja kiitos Bootcampsillemme ja näin ollen mainittujen valmistajien akkreditoiman ja hyväksymän opetustiimin lisäksi heidän merkittävän ammatillisen kokemuksensa alan vertailukohtina.

  • Salamanca, Espanja

  UPSA, syntynyt vuonna 1940, on Espanjan piispankonferenssin yliopisto. Se on voittoa tavoittelematon, ja sen kulttuurinen kutsumus ja palvelu yhteiskunnan edistymiselle muodostavat sen päivittäisen toiminnan ytimen, joka tehdään aina avoimella ja osallistavalla hengellä.

  • Madrid, Espanja

  ESIE on perustettu arvostetun CES Cardenal Cisnerosin kauppakorkeakouluksi, joka on perustettu tavoitteena keksiä koulutusmalli uudelleen joustavalla ja innovatiivisella metodologialla, mikä tekee siitä entistä helpompaa resurssien ja ajan suhteen.

  • Madrid, Espanja

  Valmistaudu palkitsevaan kokemukseen, jonka muistat ikuisesti. Opiskelu EAE:ssä on muutosmatka, jonka jaat luokkatovereiden kanssa eri puolilta maailmaa ja osallistut monenlaisiin aktiviteetteihin luokkahuoneen ulkopuolella jatkuvan ärsykkeen ympäröimänä.

  • Madrid, Espanja

  UNED on Espanjan suurin julkinen yliopisto sekä opiskelijoiden lukumäärän että akateemisen tarjonnan osalta sekä Euroopan suurin kampus, ja se on 50 vuoden ajan omistautunut laadukkaan korkea-asteen koulutuksen yleistämiseen verkko- ja sekaopetuksen mallin avulla. alansa johtava.

  • Madrid, Espanja

  Saavuta myyntitavoitteesi ilman, että sinun tarvitsee antaa alennuksia tai jahdata asiakkaitasi. Ota selvää, mitä virheitä saatat tehdä, ja tuhansien yrittäjien ja myyjien maailmanlaajuisesti käyttämän myyntimetodologian 7 vaihetta.

  • Majadahonda, Espanja

  Formato Educativo Business School on yksityinen osakeyhtiö, joka järjestää englantilaisen Executive MBA:n. Se tarjoaa verkkoalustan, oman menetelmänsä ja opetushenkilöstön. Educational Format kaupallistaa verkko-oppimistoimintaa ja opettaa MBA- ja jatko-seminaareja korkeakoulutuksen puitteissa.

  • Miami, Yhdysvallat
  • Madrid, Espanja

  College of Business on yksi viidestä prosentista maailman huippuluokan kauppakorkeakouluista, jotka AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business on akkreditoinut. College saa myös korkeat arvosanat perustutkinto- ja jatko-ohjelmistaan sekä tiedekunnan tutkimuksen tuottavuudesta vaikutusvaltaisilta ranking-organisaatioilta maailmanlaajuisesti.

  • Barcelona, Espanja
  • Kuala Lumpur, Malesia

  CodeOp on teknologiakoulu, joka tarjoaa kursseja naisille, trans- ja ei-binaarisille ihmisille (naiset+). Olemme omistautuneet muuttamaan teknologiakulttuuria ja keskitymme tarjoamaan yhteisöllemme tukea ja koulutusta, jota he tarvitsevat tullakseen alansa johtajiksi.

  • Barcelona, Espanja

  Pere Tarrésin sosiaalikasvatuksen ja sosiaalityön tiedekunta on yhdistetty kymmenen muun oppilaitoksen kanssa Ramon Llull -yliopistoon. Barcelonassa sijaitseva Ramon Llull University (URL) on yksityinen voittoa tavoittelematon yliopisto, joka on saanut inspiraationsa humanistisista ja kristillisistä arvoista ja joka pyrkii suorittamaan julkista palvelua. URL:n päätehtävä on tarjota laadukasta, henkilökeskeistä koulutusta, joka vastaa yhteiskunnan tarpeita.

  • Godella, Espanja

  MARch Valencia on Euroopan yliopistoon liittyvä jatkokoulu, joka tarjoaa erilaisia arkkitehtuuri- ja suunnitteluohjelmia. Opettama opetusmenetelmä perustuu akateemisen ja ammatillisen maailman väliseen suhteeseen ja pyrkii rakentamaan siltoja näiden kahden välille tavoitteena lisätä opiskelijoiden mahdollisuuksia ammatilliseen menestymiseen.