Keystone logo
Barbados

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Barbados 2024

Laitosten lukumäärä: 3
  • Bridgetown, Barbados

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bridgetown, Barbados

  American University of Barbados , School of Medicine on CAAM-HP: n akkreditoima ja Karibian huippuyliopistojen joukossa. Aiomme valmistaa oppilaitamme olemaan maailmanlaajuisia johtajia kaikilla terveydenhuollon osa -alueilla. Tavoitteenamme ei ole vain luoda "lääkäreitä", vaan "lääketieteen tutkijoita", jotka ovat täynnä elinikäistä tiedon ja palvelun halua. Lääketieteen opiskelu AUB: ssa on loistava tilaisuus, joka tuo sinut lähelle nykyisen tieteellisen tiedon rajoja. Tämä valinta asettaa sinut polulle kohti jaloa lääketieteen ammattia, jolla on ainutlaatuinen lääketieteellisen koulutuksen malli, jonka uskomme olevan vertaansa vailla. Yhdysvalloissa sijaitseva lääketieteen opetussuunnitelma on suunniteltu erityisesti täyttämään Yhdysvaltojen ja muiden maiden lisensointivaatimukset ympäri maailmaa. Tasapainoinen opiskelija-opettaja-suhde mahdollistaa erittäin henkilökohtaiset keskustelut ja vuorovaikutuksen opiskelijoiden ja professoreiden välillä. Tiedekuntamme ja hallintomme maailmanlaajuinen ulottuvuus varmistaa, että opiskelijoilla on merkittävä altistuminen ja mahdollisuudet. Opiskelijamme tulevat kaikkialta maailmasta, ja heillä on runsaasti kokemuksia, mikä luo todella kosmopoliittisen tutkijayhteisön American University of Barbados . Lääketieteellinen koulu toimii lääketieteen ammattilaisten laukaisualustana ja opastaa heitä tarjoamaan parempaa terveydenhuoltoa, mikä helpottaa kärsimyksiä yhteisöistä ympäri maailmaa.

  • Bridgetown, Barbados

  Victoria University (Barbados) Inc. on lääketieteellinen korkeakoulu, joka sijaitsee Warrens St.Michaelissa kauniilla Karibian saarella Barbadosilla Pohjois-Amerikan alueella.