Keystone logo
Argentiina

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Argentiina 2024

Laitosten lukumäärä: 3
  • Buenos Aires, Argentiina

  CASA tarkoittaa kotia, termiä, jota ihmiset käyttävät yleensä kuvaamaan asuinpaikkaa. Koska koti on enemmän kuin vain talo, se herättää turvallisuuden, mukavuuden, kuuluvuuden ja rauhallisuuden tunteen. CASA: ssa pyrimme muuttamaan espanjan oppimisen upeaksi kokemukseksi luomalla läheisen yhteisön opiskelijoidemme ja opettajiemme välille, mikä tuo sinut lähemmäksi muita seikkailijoita, jotka ovat yhtä uteliaita kuin sinä oppiaksesi mitä tarkoittaa olla Porteño (a) kotoisin Buenos Airesista). Kurssimme on suunniteltu satunnaisille matkustajille, entisille pahoille ja kaikille muille, jotka haluavat oppia espanjaa samalla kun he nauttivat Buenos Airesin suuresta kulttuuritoiminnasta. Kaikki tietävät, että espanjan oppiminen asuessaan espanjankielisessä maassa on paras ja nopein tapa hankkia osaamista ja saada todellinen ymmärrys kielestä. CASA: ssa yhdistämme heidät, joiden yhteisenä tavoitteena on oppia espanjaa ja upottaa heidät täysin argentiinalaiseen kulttuuriin. Tämän seurauksena kävelet pois työkaluilla ja itseluottamuksella, jotka ovat välttämättömiä mielen avaamiseksi ja näkemään kaiken/kaikki ympärilläsi mahdollisuuksina harjoittaa oppimaasi.

  • Rosario, Argentiina

  Tuleva korkeakoulu on tarjonnut ammatillisia kursseja ja tutkinto-ohjelmia vuodesta 1991. Tänä aikana instituutin todistettu menestys on osoittanut itsensä yhä uudelleen tutkinnon suorittaneiden tasaisilla korkean tason saavutuksilla. Noin 70% instituutin alumneista on sittemmin perustanut oman kannattavan liiketoiminnan liittyville opintoalueilleen.

  • San Juan, Argentiina

  Universidad De Congreso (UC) on nuorin yliopistolaitoksista Mendozassa. Kongressin jatko-opiskelijoiden säätiön mainostamana UC: llä oli väliaikainen lupa toimia kansallisen toimeenpanovallan asetuksella nro 2377, päivätty 28. joulukuuta 1994.