Keystone logo
Argentiina

Opiskelu Akateeminen kurssi sisään Argentiina 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  154
 • Osuus apuohjelmista

  13
 • Internet-liittymä

  17
 • Paikallinen kuljetus

  14

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Viisumivaatimukset

Opiskelijoille, jotka oleskelevat yli 90 päivää.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

USD 150

Argentiinalaisen opiskelijaviisumin hinnat riippuvat kansallisuudestasi ja voivat olla noin 150 dollaria. Vastavuoroisuusmaksu on myös noin 100-160 USD. Opiskelijoiden on maksettava vastavuoroisuusmaksu verkossa ennen lähtöä Argentiinaan.

Kuka voi hakea viisumia?

Useimmat kansallisuudet voivat tulla Argentiinaan jopa 90 päiväksi ilman viisumia. Jos haluat selvittää, tarvitsetko viisumin päästäksesi Argentiinaan, siirry hallituksen maahanmuuttosivulle: http://www.migraciones.gov.ar/accesible/?visas.

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden, jotka opiskelevat Argentiinassa yli 90 päivää kestäviä jatko-ohjelmia, on hankittava opiskelijaviisumi. Kaikkien opiskelijoiden on päästävä maahan passilla, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta viimeisen opiskelupäivän jälkeen.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Argentiina / Argentiinan konsulaatti

Opiskelijat tulevat yleensä Argentiinaan turisteina ja siirtyvät sitten opiskelijaviisumiin saapuessaan Argentiinaan. Hakemukset ja asiakirjat on toimitettava henkilökohtaisesti viisumihaastattelun päivämäärään mennessä.

Voi myös olla mahdollista hakea kotimaassasi Argentiinan konsulaatin kautta.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Saapuessasi Argentiinaan sinun on haettava paikallista poliisirekisteriä Argentiinassa, varattava tapaaminen maahanmuuttoon ja haettava opiskelijaviisumia ensimmäisten 30 päivän aikana. Isäntäkoordinaattorisi voi järjestää tapaamisen puolestasi etukäteen. On erittäin tärkeää, että pidät tapaamisen ja saavut ajoissa. Saatat myös joutua kääntämään joitain asiakirjoja espanjaksi.

Opiskelijaviisumin saamiseksi Argentiinassa tarvitset seuraavat:

 • Voimassa oleva passi, jossa on Argentiinan turistiviisumileima.
 • Todistuskirje ilmoittautumisesta yliopistosta. Yliopisto tarjoaa tämän, kun olet saapunut.
 • Poliisin todistus, joka osoittaa, että sinulla ei ole rikosrekisteriä Argentiinassa. Saat tämän kerran maassa ISA: n henkilöstön avulla (likimääräinen hinta on AR 60, maksetaan paikallisessa valuutassa).
 • Maksu AR 900 -opiskelijaviisumin käsittelymaksusta, joka maksetaan vain käteisellä.

Opiskelijoiden, jotka aikovat opiskella Argentiinassa yli kuuden kuukauden ajan, on hankittava poliisiraportti / todistus hyvästä käytöksestä ennen lähtöä Argentiinaan. Sinun on käännettävä asiakirja auktorisoidulta kääntäjältä, kun saavut Argentiinaan.

Kansallisuudestasi, opiskelupaikastasi ja arvioidusta oleskelun pituudestasi riippuen sinua voidaan vaatia esittämään myös muita asiakirjoja, kuten:

 • Oikeaksi todistetut kopiot syntymätodistuksestasi
 • Todiste riittävistä varoista kulujen kattamiseksi Argentiinassa
 • Todisteet riittävästä espanjan kielen taidosta

Milloin kannattaa hakea?

Hakijoita, jotka hakevat argentiinalaista opiskelijaviisumia kotimaassaan, kehotetaan voimakkaasti hakemaan vähintään 30 päivää ennen matkaa.

Tavallinen opiskelijaviisumi kestää kuusi kuukautta, mutta jos kurssisi on pidempi, voit saada viisumin, joka on voimassa jopa vuoden, jos lähetät rikosrekisterin tarkistuksen kotimaassasi. Tarkat vaatimukset vaihtelevat kansallisuuden mukaan, ja on tärkeää tarkistaa lisätietoja maasi suurlähetystöstä.

Käsittelyaika

30 Days

Työmahdollisuudet

Voit työskennellä laillisesti opiskelijaviisumilla Argentiinassa.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.